Din această primăvară, PRO TV va încerca să facă istorie în topul audiențelor cu un format de dans, altul decât ”Dansez pentru tine”, care a restabilit recordul de telespectatori adunați în fața televizorului. Pentru asta, Mihaela Rădulescu și Andreea Marin au fost aduse în același platou , Antoni și Alex Velea au fost transformați în rivali și restul concurenților au fost aunțați unul câte unul pentru a se menține interesul treaz.

După ce s-a confirmat și numele lui Lili Sandu, prima dezvăluită de Libertatea, care a jucat și rol de prezentatoare în același format pe vremea când era realizat de Antena 1, doar unul a rămas nespus. Cel care încheie lista vedetelor care au acceptat provocarea dansului este Liviu Teodorescu, artistul care a  făcut parte din Lala Band și a fost creat de Pro TV.

Așadar, lista completă a concurenților de la ”Uite cine dansează” e formată din 12 și celebri: Marius Manole, Sandu Lungu, Rona Hartner, Lili Sandu, Oana Zăvoranu, Octavian Strunilă, Anca Serea, Joseph Hadad, Dana Budeanu, Antonia, Alex Velea, Liviu Teodorescu.