Antonia a primit vestea ca pe un adevărat șoc, la fel și Alex Velea. Dacă el și-a putut păstra cumpătul în ciuda tristeții și uimirii care i se puteau citi pe chip, nu același lucru se poate spune și despre Antonia. Ea nu a putut face față emoțiilor și a izbucnit în plâns.

Cu lacrimi în ochi, Antonia a recunoscut că este o veste tristă pentru ea, însă a mărturisit că a fost o experiență foarte frumoasă, una de neuitat.

Alex Velea, în continuare în competiție

Mai mult, ea le-a urat mult succes celor rămași în competiție, mai ales că printre ei se află și Alex Velea, bărbatul cu care are doi copii minunați.

”Am împlinit 28 de ani, am 3 copii și un bărbat minunat. Este totul minunat, nu aș schimba nimic, nu aș face nimic diferit”, a declarat Antonia, care și-a sărbătorit ziua de naștere, dar și Paștele la antrenamentele pentru show-ul ”Uite cine dansează”.

Reacția Mihaelei Rădulescu a fost înduioșătoare

Mihaela Rădulescu a avut însă numai cuvinte de laudă la adresa Antoniei și a partenerului săi. ”Fată bătăioasă și încântătoare, Antonia, și o dansatoare profesionistă uimitoare. Vă mulțumescu tuturor pentru efortul depus și pentru că, în inima mea, ați fost cei mai buni!”

 

 

Citește și: