MENIU CAUTĂ

Unde și-a dus Cătălin Moroșanu soția imediat după ce a ieșit de la show-ul Ferma

Distribuie

Cătălin Moroșanu se bucură din plin de timpul liber după încheierea show-ului Ferma. Acesta se distrează în compania soției sale.

Odată cu încheierea emisiunii Ferma, de la pro TV, Cătălin Moroșanu a revenit la viața sa de zi cu zi. pentru a-și încărca bateriile după efortul depus la show-ul în care a fost finalist, Cătălin Moroșanu și-a luat o scurtă vacanță. Sportivul se relaxează alături de soția sa, Georgiana, în Delta Dunării.

„Înapoi la viața normală♥️ Puțină relaxare într-un loc de vis înaintea meciului de pe 6 iunie”, i-a anunțat Cătălin Moroșanu pe fanii săi de pe rețelele de socializare.

Cătălin Moroșanu și Georgiana sunt împreună de 17 ani. Cei doi formează un cuplu extrem de unit.

„Niciodată n-a fost atât de mult timp plecat de acasă. Cel mai mult a fost plecat trei săptămâni cred. Este relativ greu pentru că îmi revin mie toate sarcinile acum. Îmi e dor de el, aștept să vină acasă”, declara soția lui Cătălin Moroșanu înainte de încheierea show-ului Ferma.


Citește și:

”Gică și-a pierdut mai mult de jumătate din volumul de sânge”. Curtea de Apel din Jönköping a recunoscut că loviturile băieților l-au ucis pe român, ”și acum o să mă întrebați de ce nu au primit sentința pentru omor”. În căutarea lui Gică (4)

Citește mai multe despre Catalin Morosanu, Cuplu, ferma, intr-o relatie, prima sotie și relaxare pe Libertatea.

Comentarii