Mergi direct la conținut »
Mesajul lui Cătălin Moroșanu după ce a pierdut finala de la Ferma. "Dumnezeu le așază după nevoile fiecăruia" | FOTO Galerie foto
5imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mesajul lui Cătălin Moroșanu după ce a pierdut finala de la Ferma. "Dumnezeu le așază după nevoile fiecăruia" | FOTO

Mesajul lui Cătălin Moroșanu după ce a pierdut finala de la Ferma. „Dumnezeu le așază după nevoile fiecăruia” | FOTO

Cătălin Moroșanu a transmis un mesaj după ce a pierdut finala show-ului Ferma, difuzat de Pro TV, în fața lui Marius Crăciun.

De Dana Aramă,

 

Marius Crăciun a fost cel care a câștigat show-ul Ferma și a intrat în posesia premiului în valoare de 50.000 de euro. Marius Crăciun l-a învins pe Cătălin Moroșanu în duelul din finală.

După ce a pierdut finala de la Ferma, Cătălin Moroșanu a transmsi un mesaj pe contul său de socializare.

„Bravo, Marius! Sunt mândru de tine! Dumnezeu le așază pentru nevoile fiecăruia!??

Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de susținere din tot acest timp. De mâine voi fi din nou aproape de voi și ne vedem pe 6 iunie la Dynamite Fighting Show Cluj Napoca pentru revanșa cu Daniel Sam”, a scris Cătălin Moroșanu.

Și Diana Belbiță a transmis un mesaj după ce Marius Crăciun a fost desemnat învingător la Ferma.

„Felicitări, campionule! @craciunmariuss ???❤❤ @fermaprotv”, a fost mesajul transmis de sportivă pentru Marius Crăciun, cel cu care a început o idilă la emisiunea respectivă.


Citește și:

Cinci probleme din ultimul sezon „Game of Thrones” care strică tot serialul

 
 
Close
Închide
  Close