Mergi direct la conținut »
Vești de ultimă oră despre starea de sănătate a Ionelei Prodan. Cum a reacționat Anamaria când a aflat diagnosticul
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Vești de ultimă oră despre starea de sănătate a Ionelei Prodan. Cum a reacționat Anamaria când a aflat diagnosticul

Vești de ultimă oră despre starea de sănătate a Ionelei Prodan. Cum a reacționat Anamaria când a aflat diagnosticul

Vestea că Ionela Prodan se află din nou pe patul de spital a stârnit panică, dar și rumoare, zvonurile fiind dintre cele mai alarmante. Noi am aflat adevarul despre starea de sănătate a solistei de muzică populară și diagnosticul stabilit de medici.

Vârsta și afecțiunile la nivelul sănătății nu iartă pe nimeni, iar mama Anamariei Prodan s-a confruntat cu mai multe încercări, pe planul acesta, în ultimele luni. Zilele trecute, celebra artistă a ajuns din nou pe mâinile medicilor, eveniment care a dat naștere unor informații chiar sumbre. Fapt care a deranjat-o enorm pe Anamaria Prodan, nu de alta, dar nimănui nu-i pica bine zvonurile alarmante, lansate pe seama stării de sănătate a părintelui său.

Așadar, e un lucru cert. Ionela Prodan trebuie să mai rămână o perioadă la spital, acolo unde medicii îi acordă cea mai bună îngrijire:

Anamaria merge să o vadă în fiecare zi și e optimistă că mama ei își va reveni. Are aceeași problemă de sănătate pentru care a fost internată și în ianuarie, infecția de la nivelul valvei (n.r. inimii) a revenit. E foarte bine că se află la spital, pentru că urmează un tratament precis, iar medicii o pot supraveghea în fiecare clipă. Ana are multe treburi și nu poate sta cu ea acasă, non-stop, deci e mult mai bine că se află în spital și că se bucură de toată atenția. Ar fi exclus ca Ionela Prodan să fie externată și să stea singură, a declarant o sursă apropiată familiei, pentru VIVA.

Citește mai departe pe viva.ro


FOTO | Meteorologii din Marea Britanie anunță schimbări de temperaturi în România de Paște și Florii


 

Close
Închide
  Close