Anul 2024 este anul în care nativii Fecioară pot face alegeri importante, dar nu trebuie să se bazeze prea mult pe carieră, câștiguri și sprijin financiar. Nu va fi un an bogat, așa cum și-ar dori, arată horoscopul pentru zodia Fecioară în 2024. Dar va fi un an important pentru relațiile de familie, pentru comunicarea și armonia dintre membrii familiei, pentru diverse planuri personale și chiar pentru sănătate.

Momentele dese de cumpănă şi lipsa de acţiune care caracterizează anul 2024 stau sub influenţa lui Saturn retrograd. Din cauza acestei planete, şansele ca Fecioarele să facă un progres semnificativ în carieră sau să își schimbe drumul profesional vor fi reduse. 2024 nu este anul în care Fecioarele se pot afirma la serviciu sau în care să obțină unele avantaje deosebite la locul de muncă. În schimb, Mercur și Venus vor favoriza întâlnirile, prieteniile şi întâmplările fericite în familie. Influenţa benefică a acestor planete se va resimţi în februarie, martie şi septembrie. Sunt lunile în care familia şi relaţia de dragoste vor fi pe primul loc.

Marile șanse din 2024 pentru zodia Fecioară

Ianuarie este o lună destul de obositoare, în care nativii Fecioară trebuie să se ocupe de diverse obligații acasă și la serviciu și să își drămuiască banii. Pe de altă parte, la început de an, Fecioarele trebuie să fie foarte atente la ce îşi doresc oamenii apropiați din familie, pentru că există riscul să ia o decizie greşită sub influenţa unei persoane apropiate. Unii dintre ei riscă să piardă sume mari de bani şi încrederea celor dragi.

1 Mai la Vama Veche. După accidentul lui Vlad Pascu, „drumul morții” a rămas același, dar polițiștii fac mai multe filtre. „Ar fi mai sigur dacă am merge pe câmp, dar e plin de câini”
Recomandări
1 Mai la Vama Veche. După accidentul lui Vlad Pascu, „drumul morții” a rămas același, dar polițiștii fac mai multe filtre. „Ar fi mai sigur dacă am merge pe câmp, dar e plin de câini”

Momentele prielnice pentru acţiuni importante sunt lunile martie, iunie, septembrie şi octombrie. Mai ales luna iunie va fi bogată în zile în care Fecioarele vor fi fericite şi vor fi în centrul atenţiei tuturor.

Cei care vor să se logodească, pot alege luna iunie sau luna iulie pentru cea mai bună perioadă să plece în vacanţă cu logodnicul sau logodnica și să se bucure de intimitate. Anul 2024 este un an bun pentru nativii singuri, le va scoate în cale dragostea și vor avea șansa să își întemeieze o familie, așa cum își doresc de mulți ani.

Zodia Fecioară 2024 – carieră, muncă şi câştiguri

Prima jumătate a anului pare săracă în oportunităţi, oferte de muncă sau câştiguri. Nativii Fecioară care nu sunt mulțumiți de munca lor, de carieră sau de postul pe care îl ocupă vor avea puține șanse să facă o schimbare. Dar poate că nici nu este necesară! Este nevoie de timp să studieze piața de oferte și să găsească domeniul cel mai potrivit pentru ei, iar Fecioarele nehotărâte au nevoie de un răgaz.

Din luna iunie, mulți nativi ai acestei zodii vor simţi că roata se întoarce şi norocul va veni de partea lor. Primele luni ale anului sunt potrivite pentru contacte şi relaţii profesionale noi, dar promisiunile celor care vor să ajute nu vor reuşi să se concretizeze. Este important însă ca nativii zodiei să își facă diverse cunoştinţe în domeniul în care lucrează.

Decrețelul se pregătește să iasă la pensie și vrea o cană cu apă din Sri Lanka, prin Glovo
Recomandări
Decrețelul se pregătește să iasă la pensie și vrea o cană cu apă din Sri Lanka, prin Glovo

Bugetul Fecioarelor va fi modest în prima parte a anului, dar mult mai bogat începând din luna septembrie, ca urmare a unor schimbări profesionale de la începutul toamnei. În lunile noiembrie şi decembrie 2024 câştigurile Fecioarelor vor fi mulţumitoare, ba chiar vor face economii mai mari.

Horoscop zodia Leu în 2024. Proiecte ingenioase și realizări mari!

Zodia Fecioară și dragostea în 2024

Din perspectiva relaţiilor intime, anul 2024 este dinamic şi foarte animat. Nativii singuri au șanse mari să își găsească parteneri de cursă lungă. Pentru unii dintre ei, care au stat multă vreme singuri, 2024 le poate aduce șanse duble… în sensul că se întrevăd cel puţin două relaţii noi şi doi parteneri de distracţie şi plimbări.

Atâta vreme cât Fecioarele nu vor să se implice într-o relaţie de lungă durată, Venus le oferă alternative pentru petrecerea timpului liber lângă persoane care nu le impun nimic.

Nativii Fecioară care sunt deja căsătoriți sau logodiți vor avea un ritm de viață mai alert, vor avea surprize din partea celor dragi şi planuri noi de cuplu, pentru care este nevoie de un efort susținut și de bani, astfel încât acestea se pot împlini abia în a doua jumătate a anului.

EXCLUSIV. Procesul polițiștilor judecați după moartea unui bărbat într-o autogară din Pitești, la al treilea termen. Martor: „I-a pus genunchiul pe gât cum pui la porc”
Recomandări
EXCLUSIV. Procesul polițiștilor judecați după moartea unui bărbat într-o autogară din Pitești, la al treilea termen. Martor: „I-a pus genunchiul pe gât cum pui la porc”

Dacă există urme de îndoială sau gelozie în sufletul unor Fecioare mai grijulii, în luna februarie acestea vor fi risipite, deoarece partenerii lor vor aduce noi dovezi de afecțiune și le vor susține în tot ceea ce vor să întreprindă. În acest an, Fecioarele nu vor avea niciun motiv să se îndoiască de dragostea și grija pe care o primesc din partea soților sau soțiilor lor. Anul 2024 este anul căsniciei și al iubirii, rudele şi prietenii vor rămâne mult în urmă, iar Fecioarele se vor concentra asupra proiectelor de cuplu și vor reuşi să pună pe roate câteva dintre visurile vechi.

Vezi și Horoscop Zodia Capricorn în 2024. Multă muncă și investiții de succes

Zodia Fecioară 2024 – viaţa de familie

Sezonul cald va fi o perioadă liniștită și armonioasă în familie. Fecioarele se dedică întru totul celor dragi, soților și copiilor, și nimeni nu le poate reproșa că nu sunt atente la nevoile și doleanțele lor. Probleme de familie par să fie mai mult legate de părinți, de socri sau de persoane din familia extinsă.

Vor apărea probleme în familie, mai ales de sănătate, care vor aduce îngrijorare în primele luni ale anului şi în toamna viitoare. Unii nativi ai zodiei vor fi nevoiți să cheltuiască destui bani pentru a-și ajuta părinţii în situaţii dificile. Este posibil ca aceste momente să declanşeze discuţii tensionate cu partenerii de viață, dar vor trece foarte repede.

Necazurile pe care le vor depăşi împreună vor consolida căsniciile și relațiile de cuplu, iar nativii Fecioară vor simți că pot avea deplină încredere în partenerii lor. Nativii care au copii mai mari este posibil să îl îndemne pe unul dintre ei să plece la studii, să părăsească locuinţa părintească și să încerce să se descurce singur. Va fi un moment greu, dar frumos, prin care Fecioarele vor da încă o dovadă că sunt părinți responsabili și știu cum să își îndrume copiii către cele mai bune alegeri.

Vezi și: Horoscop Zodia Vărsător în 2024. Anul cu cele mai bune alegeri

Zodia Fecioară 2024 – sănătatea

Nativii Fecioară trebuie să fie mult mai atenți la sănătatea lor, dacă au probleme vechi, și să încerce tratamente naturale sau alte metode alternative, în paralel cu tratamentele clasice pe care le iau deja. Spre exemplu, băile termale și băile de nămol fac minuni pentru Fecioarele care au dureri de picioare, probleme cu articulațiile și coloana vertebrală. Chiar dacă sunt tineri și nu consideră că au nevoie de băi termale, nativii Fecioară trebuie să se îngrijească din timp, pentru a preveni acutizarea durerilor articulare.

Vor fi destule momente în vara lui 2024 când Fecioarele vor simţi nevoia să evadeze şi să se odihnească departe de prieteni şi chiar de familie. Aprilie este o perioadă în care multe dintre ele vor avea nevoie de un scurt concediu pentru a-și încărca bateriile. De-a lungul anului, vor fi mai multe problemele digestive şi probleme legate de circulaţia sângelui la nivelul membrelor inferioare. Fecioarele care suferă de aceste probleme trebuie să caute o soluţie cât mai bună pentru varice şi să nu mai amâne consultarea unui specialist.

Vezi și: Horoscop zodia Berbec în 2024. Investiții pe termen lung și victorii mari

Ce le poartă noroc Fecioarelor în 2024

O clepsidră la birou, pentru inițiative, idei și planuri bune.

O cheie simbolică sub formă de pandantiv sau breloc, pentru a deschide noi șanse profesionale.

O monedă găurită sau o monedă din argint, pentru afaceri bune, câștiguri și economii mai mari.

Bijuterii cu topaze, pentru iubire, armonie și buna înțelegere din familie.

Un ochi albastru din sticlă, supranumit ochiul norocului, care poate alunga necazurile, îndoielile, emoțiile negative și deochiul.

Vezi și: Horoscop Zodia Săgetător în 2024. Un drum mai simplu spre succes

Zodia Fecioară – planeta puternică în 2024: Mercur

Mercur este astrul guvernator al Fecioarei și totodată va fi astrul cel mai puternic al nativilor zodiei în anul 2024. Mercur va avea perioade scurte de retrogradare în anul 2024 și va susține zodia Fecioară în toate proiectele și planurile ei. Când se îndoiesc de propriile forțe, când le este greu să ia decizii, când simt că întâmpină dificultăți din partea altor persoane, nativii Fecioară trebuie să se gândească și să atragă puterea benefică a lui Mercur. Astfel, marele astru va fi alături de ei și îi va ajuta să găsească resursele de care au nevoie.

Mulți nativi din Fecioară pot avea probleme în 2024 din cauza unui buget modest, se vor descurca mai greu cu plata facturilor mari sau cu biletele pentru călătorii și vacanțe. Dar dacă țin cont de perioadele în care este Mercur favorabil și fac economii, vor reuși să depășească problemele financiare.

Vestea bună este că Mercur va avea o influență benefică asupra Fecioarelor pe tot parcursul anului, mai puțin în lunile aprilie și august, când el va intra în mișcare retrogradă și va aduce unele necazuri financiare. Dar în lunile februarie, martie, iunie, iulie, septembrie și octombrie va fi în mod deosebit generos cu nativii Fecioară.

Foto: 123rf.com

Vezi și: Horoscopul anului 2024 – șanse, hazard și schimbări majore

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentarii (14)

eugen28   •   07.01.2024, 22:19

Cred ca vor fi un accesoriu foarte interesant

eugen28   •   07.01.2024, 22:16

O sa caut pietrele norocoase

eugen28   •   07.01.2024, 22:14

Cred ca ar fi un subiect foarte interesant pentru un articol

Vezi toate comentariile (14)
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de Pensii
FANATIK.RO
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de Pensii
S-a aflat! Ce relație este, de fapt, între Cătălin Botezatu și Laura Giurcanu: ”Chiar dacă nu se întâmplă atât de des pe cât ne-am dori...”
Viva.ro
S-a aflat! Ce relație este, de fapt, între Cătălin Botezatu și Laura Giurcanu: ”Chiar dacă nu se întâmplă atât de des pe cât ne-am dori...”
Fiica lui Ilie Dumitrescu, apariție de infarct la Premiile Gopo. Mayra a atras toate privirile cu ținuta. Cine a însoțit-o pe covorul roșu
Libertateapentrufemei.ro
Fiica lui Ilie Dumitrescu, apariție de infarct la Premiile Gopo. Mayra a atras toate privirile cu ținuta. Cine a însoțit-o pe covorul roșu
În Würzburg există un magazin românesc cu produse tradiționale din țară » Cât poate să coste un kilogram de carne de miel pentru Paști
GSP.RO
În Würzburg există un magazin românesc cu produse tradiționale din țară » Cât poate să coste un kilogram de carne de miel pentru Paști
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
FANATIK.RO
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Un copil de 6 ani a murit după ce tatăl lui l-a lovit și l-a obligat să alerge pe bandă la o sală de sport. VIDEO șocant
Știrileprotv.ro
Un copil de 6 ani a murit după ce tatăl lui l-a lovit și l-a obligat să alerge pe bandă la o sală de sport. VIDEO șocant
Cum arată apartamentul în care Raluca Bădulescu stă cu chirie. Are pat rotund și covoare din piele de ponei! 'Plătesc 1.300 de euro pe lună!' FOTO
Unica.ro
Cum arată apartamentul în care Raluca Bădulescu stă cu chirie. Are pat rotund și covoare din piele de ponei! 'Plătesc 1.300 de euro pe lună!' FOTO
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Orangesport.ro
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Ucis din răzbunare, ipoteză-şoc în cazul accidentului din Suceava. Bogdan a murit la doar 25 de ani, după ce a fost spulberat şi abandonat fără milă pe drum
Observatornews.ro
Ucis din răzbunare, ipoteză-şoc în cazul accidentului din Suceava. Bogdan a murit la doar 25 de ani, după ce a fost spulberat şi abandonat fără milă pe drum
Horoscop 2 mai 2024. Fecioarele intră într-o perioadă în care va conta orice gest pe care-l vor face pentru a-și proteja starea de sănătate
HOROSCOP
Horoscop 2 mai 2024. Fecioarele intră într-o perioadă în care va conta orice gest pe care-l vor face pentru a-și proteja starea de sănătate

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI