MENIU CAUTĂ
18 Mai. 2017 23:30

Năut în sos de roşii la doar 6,50 lei. Libertatea te ajută să găteşti ieftin şi bun /VIDEO

Distribuie

Nu stai prea bine cu banii, eşti înainte de salariu sau pur şi simplu vrei să faci economie, dar să mănânci ceva bun şi hrănitor. Noi te ajutăm. Vei găsi în fiecare zi, de luni până vineri, câte o reţetă ieftină. Cu mai puţin de 10 lei poţi găti feluri de mâncare delicioase. Azi, năut în sos de roşii la doar 6,50 lei. Libertatea te ajută să găteşti ieftin şi bun.

Costuri aproximative ingrediente: năut: 3 lei, roşii: 2 lei, ulei: 0,50 lei, ceapă: 0,50 lei, usturoi: 0,30 lei, sare, piper: 0,20 lei. Total= 6,50 lei.

Ingrdiente: 300 g năut, o conservă cu sos de roșii, o ceapă, o lingură ulei, 2 căței de usturoi, sare

Preparare: se scoate  năutul din conservă și cu o seară înainte de pregătire, se pune la înmuiat în apă călduţă. A doua zi se scurge, se trece sub un jet de apă rece şi se lasă la scurs. Într-o cratiţă se pune uleiul şi se căleşte ceapa tăiată mărunt. Se pun usturoiul feliat şi năutul, se acoperă cu apă şi se lasă la fiert 30 de minute. Apoi, se pune sosul de roșii, se potrivește gustul de sare şi se mai lasă la fiert 10 minute. Se poate consuma atât cald, cât şi la temperatura camerei.

Citește și:  Salată libaneză cu năut la doar 8 lei. Libertatea te ajută să gătești ieftin și bun

Comentarii