MENIU CAUTĂ
30 Ian. 2017 09:50

Tragedie în lumea fotbalului moldovenesc: a murit fostul internațional Ruslan Barburoș! Avea doar 38 de ani. Găsit fără viață în apartamentul său

Distribuie

Tragedie în lumea fotbalului moldovenesc: a murit fostul internațional Ruslan Barburoș! Avea doar 38 de ani. L-au găsit fără viață în apartamentul său.

În vârstă de 38 de ani, a decedat ex-jucătorul naționalei Moldovei, dar și al echipelor Sheriff Tiraspol, Agro și Costuleni, Ruslan Barburoș.

Informația a fost confirmată de către colegii și prietenii acestuia.

În ultima vreme, Barburoș antrena echipa de fotbal pe plajă Djoker. El juca în ultima vreme și în naționala Republicii Moldova la fotbal pe plajă!

Acesta a fost găsit mort, duminică, în apartamentul său. 

tragedie-in-lumea-fotbalului-moldovenesc-s-a-stins-din-viata-ruslan-barburos-1485724039

A murit fostul internațional Ruslan Barburoș. Trei titluri, două eventuri, de două ori golgheter al campionatului moldovenesc

Ruslan Barburoș a devenit cel mai bun golgheter al campionatului Moldovei în 2001 și 2002, de fiecarea dată cu câte 17 goluri.

În 2001, 2002 și 2003 a cucerit titlul cu Sheriff. În 2001 și 2002 a cucerit și Cupa Moldovei, realizând, așadar, eventul cu Sheriff Tiraspol.

În anul 2001 a mai fost declarat cel mai bun atacant al Moldovei.

Pentru echipa națională acesta a disputat trei partide, marcând un gol. 

Numele lui Barburoș a devenit cunoscut iubitorilor de fotbal din România acum două decenii, când, la un meci al naționalelor de tineret contra tricolorilor, moldovenii aliniau o echipă din care făceau parte Bărburoș și Cătănsus.

 

Loading...
Comentarii