Mergi direct la conținut »
Anglia a pregătit semifinala împotriva Croației cu o găină de cauciuc
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Anglia a pregătit semifinala împotriva Croației cu o găină de cauciuc

Anglia a pregătit semifinala împotriva Croației cu o găină de cauciuc

Harry Kane, golgheterul Cupei Mondiale, și colegii lui din naționala Angliei ar face orice pentru șansa de a juca cu trofeul pe masă. Prin urmare, execută cu zâmbetul pe buze orice exercițiu impus de selecționerul Gareth Southgate.

Fotbaliștii din reprezentativa Albionului au avut parte de o nouă surpriză la antrenamentul de ieri dimineață, ultimul dinaintea semifinalei cu Croația. Antrenorul Gareth Southgate i-a pus să arunce de la unul la altul o găină de cauciuc, în timp ce, prin rotație, un jucător încerca să prindă zburătoarea de jucărie.

Nici unul dintre jurnaliștii care au asistat la neobișnuitul exercițiu nu a fost în stare să afle scopul exact al acestuia, dar toți au ajuns la concluzia că selecționerul Angliei trebuie să fi urmărit testarea și îmbunătățirea reflexelor elevilor săi.

Jocul cu găina de cauciuc nu este singura metodă neconvențională de antrenament impusă de Southgate. Anterior, Harry Kane și colegii lui au trebuit să poarte bătălii navale în piscină, călare pe inorogi gonflabili, să-și demonstreze talentul în sporturi de contact sau la fotbalul pe tablă.

Vestele, epuizate!

Modelul de vestă pe care Gareth Southgate, selecționerul Angliei, a început să-l poarte încă din preliminariile Cupei Mondiale este la mare căutare prin fanii reprezentativei insulare, încântați de parcursul echipei sub comanda actualului antrenor. Prin urmare, firma care produce vesta a anunțat că stocul s-a epuizat, la vânzare având acum doar mărimea XXL. O vestă precum cea purtată de Southgate costă 65 de lire sterline (circa 340 de lei).

Poate te interesează și Federația Română de Tenis, în ilegalitate. Acuze grave venite din partea unui membru afiliat

Close
Închide
  Close