MENIU CAUTĂ

Federația Română de Tenis, în ilegalitate. Acuze grave venite din partea unui membru afiliat

Distribuie

Federația Română de Tenis, în ilegalitate. Acuze grave venite din partea unui membru afiliat.

Se trage în plin în războiul dintre Marius Vecerdea, patronul clubului sibian de tenis Pamira, și conducerea Federației Române de Tenis, reprezentată de președintele George Cosac. Pamira și alte câteva cluburi afiliate federației contestă legalitatea realegerii lui Cosac în fruntea instituției.

”Federatia Romana de Tenis se afla in ilegalitate! O noua Hotarare Judecatoreasca a Tribunalului Bucuresti anuleaza o Hotarare a Adunarii Generale a FRT. Este al 11-lea judecator care se pronunta asupra nelegalitatii Federatiei Romane de Tenis! Si totusi, asa zis-ul Presedinte al FRT, partenerul de tenis al vestitului infractor din Teleorman (nici nu merita sa-i pronunt numele), incalca legea dar mai presus de toate, incalca hotararile judecatoresti definitive ale justitiei din Romania!!!

Si totusi, desi reprezinta o incalcare a codului penal, nimeni nu se sesizeaza, iar Ministru Sportului desi are prerogative clare de a actiona, refuza sa actioneze, ba chiar la presiuni dinspre Ministerul condus de un alt veritabil teleormanean, retrage actiunile din instanta!!!
Iata mai jos decizia celui de-al 11-lea judecator: a 8-a Hotarare judecatoresca care atesta ilegalitatea FRT, dintre care 4 DEFINITVE!!!”, scrie Marius Vecerdea, pe contul de socializare Facebook.

AICI, decizia pronunțată de instanță, dar ignorată de către conducerea actuală a celei mai importante federații din sportul românesc (6 jucătoare de la noi sunt în Top 100, printrele ele, numărul 1 mondial – Simona Halep).

Marius Vecerdea FOTO: Facebook

Marius Vecerdea FOTO: Facebook

Citește și:

George Cosac n-are voie să reprezinte Federația Română de Tenis. ”Este caz penal”, acuză adversarii

Federația Română de Tenis a pierdut un proces foarte important. ”Sentința Curții de Apel: La AG au voie doar cei 54 înscriși la Tribunal”

George Cosac își pregătește salvarea, dacă va pierde șefia Federația Română de Tenis

Tatăl Mihaelei Buzărnescu, dat afară de Federația Română de Tenis. Lucrează la Liceul Mircea Eliade, club care a înființat federația

Federația Română de Tenis a exclus 122 de cluburi. ”Este un abuz inimaginabil”. Scandal uriaș la cea mai tare federație a României / EXCLUSIV

UPDATE Alegeri la Federația Română de Tenis. George Cosac, reales pentru un nou mandat în funcția de președinte

Atac la Federația Română de Tenis: ”Sistemul se clatină și încearcă o ultimă zvâcnire”

Alegeri la Federația Română de Tenis. Scandal ca pe stadion, la Adunarea Generală de joi, cu Ilie Năstase în rol de cameraman! Nu s-a ales noul președinte, vineri e conferință de presă ”de clarificare”

Alegeri la Federația Română de Tenis. Mihai Rusu: ”Sunt 181 de cluburi cu situația incertă. Management catastrofal la FRT”

Mihai Rusu atacă Federația Română de Tenis, după dezastrul din Cupa Davis: ”Incompetență managerială!”

Alegerile de la Federația Română de Tenis. MTS, somat să nu accepte cluburile de apartament / ACTE

Comentarii