În opinia lui Mircea Rădulescu rezultatul este corect, chiar dacă Dinamo mai are mult de muncă pentru a redeveni o echipă de top în competiția internă.

”Sepsi a opus o rezistență puternică, însă Dinamo a părut mai prezentă în joc. Mircea Rednic (n.r. – antrenor Dinamo) a reușit într-un timp record să încropească o echipă cu un mod de exprimare organizat în teren. E un lucru de apreciat, pentru că a schimbat, cum se zice, fața echipei rapid. Meciul, cu o miză foarte mare, a avut o componentă care a ieșit în evidență: motivația! Practic, motivația a fost cheia succesului pentru Dinamo.

Prin metodele sale, Mircea Rednic i-a motivat extrem de bine pe jucători. Ambiția fotbaliștilor de la Dinamo s-a văzut la orice contact pentru balon. Însă, ca orice lucru făcut în fugă, acesta nu poate să fie perfect. Astfel, calitatea jocului a cedat în fața dorinței de a obține punctele puse în joc. A rezultat o combinație destul de nefericită între efectul pregătirii de iarnă și miza jocului. S-a simțit o anumită crispare, iar greșelile tehnico-tactice au fost numeroase.

De exemplu, la Dinamo, care, în prima repriză, și-a organizat bine jocul pe benzile laterale, am notat prima ”posesie adevărată” a balonului în minutul 39, când jucătorii au reușit să transmită succesiv opt pase.

Replica Andreei Bălan, după ce toată lumea a vorbit despre divorțul ei de George Burcea
Recomandări

Replica Andreei Bălan, după ce toată lumea a vorbit despre divorțul ei de George Burcea

 

Barometrul antrenorilor. Mircea Rădulescu: ”Neagoe a pregătit bine jocul”

De partea cealaltă, Eugen Neagoe (n.r. – antrenor Sepsi), un tehnician valoros și echilibrat, a pregătit bine meciul, reușind să facă uitată evoluția total neconcludentă a echipei la Voluntari. Din păcate, formația Sepsi n-a reușit să iasă încă din ”efectele negative” ale pauzei competiționale. Neagoe are însă meritul de a cristaliza o formul standard.

Mircea Rădulescu

Mircea Rădulescu / FOTO: Vlad Chirea (Libertatea)

Are un schelet de echipă alcătuit din jucători valoroși, dintre care se remarcă în mod deosebit Tandia. El și cu dinamovistul Zenke sunt jucători de excepție pentru campionatul nostru. În concluzie, Dinamo, deși a câștigat dintr-un 11 metri discutabil, a fost echipa mai prezentă în joc, având ca punct forte zona centrală a apărării, unde jucătorii roș-albi au decis în favoarea lor foarte multe dueluri directe”.


Fata lui «Tata Puiu» iese pe teren! Maria, fiica fostului selecționer Anghel Iordănescu, dă probe de reporter la o televiziune

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 22 februarie 2020. Vărsătorii caută soluții pentru problemele dificile
HOROSCOP

Horoscop 22 februarie 2020. Vărsătorii caută soluții pentru problemele dificile