Mergi direct la conținut »
Becali râde de Lăcătuș și de echipa CSA Steaua: ”În fiecare an m-ar costa un milion de euro ca să iau o echipă care să-i ţină în liga a cincea”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Becali râde de Lăcătuș și de echipa CSA Steaua: ”În fiecare an m-ar costa un milion de euro ca să iau o echipă care să-i ţină în liga a cincea”

Becali râde de Lăcătuș și de echipa CSA Steaua: ”În fiecare an m-ar costa un milion de euro ca să iau o echipă care să-i ţină în liga a cincea”

Becali râde de Lăcătuș și de echipa CSA Steaua: ”În fiecare an m-ar costa un milion de euro ca să iau o echipă care să-i ţină în liga a cincea”. 

CSA Steaua a susținut azi prima conferință de presă, motiv suficient pentru Gigi Becali să se laude cu planul pe care „Libertatea” vi l-a dezvăluit în exclusivitate, încă din 8 iulie, acela de a bloca ascensiunea echipei Armatei spre ligile superioare. 

„Ei vor pieri singuri, nu e nevoie ca cineva să le pună piedică! Vor avea nevoie din ce în ce mai mulţi bani, de unde vor avea!? Poate le voi face şi o plângere că folosesc bani publici. Se şi antrenează pe investiţiile făcute de mine. Ministerul poate investi cât vrea, dar trebuie să aibă o motivare, nu e vorba aici despre cosiliile locale şi acei 5 la sută. Ar trebui să joace în Liga a cincea, pentru că aşa e legea.

Becali râde de Lăcătuș și echipa CSA Steaua: „Măgăriile pe care le fac ei îi aduc pe suporteri şi mai aproape de mine!”

Contează să fie dreptate şi lege. În al doilea rând, contează să mai stea acolo pentru că dacă mai stau acolo, se vor plictisi şi nu vor avea răbdare să mai stea acolo. Vai de capul lui Lăcătuş. În fiecare an m-ar costa un milion de euro ca să iau o echipă care să ţină formaţia lui Lăcătuş în Liga a cincea.

Ei mi-au făcut cel mai mare bine. Mi-au luat Peluza Sud de pe cap. Altceva!? Nimic nu mi-au luat! Nu-mi pasă că mi-a luat terenul, Naţional Arena e mult mai frumoasă.

Cine ar fi suspectul eliberat în cazul morții pădurarului din Maramureș! Este milionar în euro și are rude în funcții importante
Recomandări

Cine ar fi suspectul eliberat în cazul morții pădurarului din Maramureș! Este milionar în euro și are rude în funcții importante

Am văzut ce fac suporterii. Îmi umplu stadionul. Oamenii simpli reacţionează la duşmănie şi la răutate şi atunci zic ”băi, hai să-i umplem stadionul lui Becali!” Şi sunt acum 15.000 de bilete vândute pentru meciul cu Plzen şi vor fi şi mai mulţi. Măgăriile pe care le fac ei îi aduc pe suporteri şi mai aproape de mine. Dacă îi dau 15.000 de euro pe lună lui Lăcătuş şi 10.000 de euro lui Iovan uită de CSA Steaua. El s-a dus să lucreze acolo. De-aia nu sunt supărat pe el, că s-au dus să lucreze acolo. Aşa şi cu Iovan. Păi, ce, iubeşe el CSA-ul? Nu, el s-a dus acolo să muncească”, a tunat Becali la Digisport.

CITEȘTE ȘI: 

UPDATE | Un cutremur cu magnitudinea de 6,7 a zguduit Turcia și Grecia. Doi turiști străini au murit

Close
Închide
  Close