Mergi direct la conținut »
Bianca Andreescu a dat-o pe fotbal! A dat lovitura de începere la meciul unde Mitriță a fost umilit
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Bianca Andreescu a dat-o pe fotbal! A dat lovitura de începere la meciul unde Mitriță a fost umilit

Bianca Andreescu a dat-o pe fotbal! A dat lovitura de începere la meciul unde Mitriță a fost umilit

Noua senzație a tenisului feminin a lăsat plajele însorite ale Floridei fiindcă a fost invitată la meciul de fotbal dintre Toronto și New York, scor 4-0, acolo unde românul Alex Mitriță a fost integralist degeaba pentru oaspeți.

De Eduard Apostol,

Bianca Andreescu nu va uita toată viața ei luna martie a anului 2019. A fost momentul ei maximum de până acum în carieră și în viață. Puștoaica teribilă a tenisului feminin a urcat vertiginos în clasamentul WTA, fiind acum pe locul 23 și în cursa pentru Turneul Campioanelor de la Shenzen din luna octombrie.

A câștigat Indian Wells, și-a adăugat în cont 1,4 milioane de dolari doar din ultimele două competiții la care a participat. A devenit un star, la numai 18 ani. Și și-a achiziționat și poșeta Louis Vouitton, mult dorită.

După ce a părăsit în optimi Miami Open și a avut câteva zile de relaxare la plajă în Florida, canadianca având origini oltenești s-a reîntors în țară. Iar vineri noaptea a fost invitată la meciul de fotbal, soccer cum îi spune prin părțile acelea, dintre Toronto FC și New York City FC. De fapt, a fost special guest. Ea a dat lovitura de începere a meciului și-a primit mingea cadou! Bibi a fost încântată de dar și-a împărțit bucuria cu prietenii ei și în social media.

Practic, Bianca este acasă în Toronto, astfel că ea a fost primită cu ovații de cei peste 25.000 de spectatori de pe BMO Field.

Puștoaica a purtat noroc compatrioților săi. Toronto a pulverizat echipa din New York, scor 4-0, acolo unde Alex Mitriță a fost integralist. Însă conaționalul nostru a continuat seria prestațiilor gri, n-a putut să-și ajute deloc echipa. Toronto este prima în clasament în acest moment, cu 3 victorii din tot atâtea meciuri, în timp ce gruparea olteanului Mitriță este abia pe 9.

Tolo: Ce se întâmpla dacă Bănicioiu făcea lucrări stomatologice în același timp în care el, ca ministru, schimba legea pentru ca spitalul unde lucra să ia mai mulți bani de la stat?!
Recomandări

Tolo: Ce se întâmpla dacă Bănicioiu făcea lucrări stomatologice în același timp în care el, ca ministru, schimba legea pentru ca spitalul unde lucra să ia mai mulți bani de la stat?!

Pentru Bibi va mai urma o scurtă vacanță, fiindcă și-a anunțat absența de la turneul de la Charleston din cauza unor probleme medicale la umăr, care au și determinat-o să abandoneze la Miami în partida cu Anett Kontaveit.

 

Citește și:

Bianca Andreescu face furori! Canadianca învingătoare la Indian Wells se relaxează după ce a urcat vertiginos în clasamentul WTA și a câștigat 1,4 milioane de dolari

EXCLUSIV/ Confesiunea lui Sebastian Popa, singurul antrenor român care a lucrat cu Bianca Andreescu, noul star al tenisului mondial. Campioană din joacă! Lecția din spatele ”fenomenului Andreescu”

Simona Halep a lăudat-o pe Bianca Andreescu: „A făcut o treabă foarte bună”

FOTO | Primul lucru pe care l-a făcut Bianca Andreescu după ce a câștigat Indian Wells

Bianca Andreescu, noua stea a tenisului mondial. Jucătoarea cu origini românești, lăudată de presa internațională după succesul de la Indian Wells

Bianca Andreescu este campioană la Indian Wells! Mesaj în limba română pentru fanii din țara noastră: „Mulțumesc că sunteți cu mine, vă iubesc!”

Close
Închide
  Close