Mergi direct la conținut »
Budescu se va transfera la Al-Shabab. Și Gnohere pleacă! Ce atacanți vin la FCSB
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Budescu se va transfera la Al-Shabab. Și Gnohere pleacă! Ce atacanți vin la FCSB

Budescu se va transfera la Al-Shabab. Și Gnohere pleacă! Ce atacanți vin la FCSB.

Mutări importante se vor produce în zilele următoare la vicecampioana FCSB. Vor pleca Constantin Budescu, la Al-Shabab, și Harlem Gnohere, vor veni Raul Rusescu și Billel Omrani.

Constantin Budescu va lucra iar cu Marius Șumudică. Al-Shabab va plăti 2,5 milioane pentru mijlocașul ofensiv al bucureștenilor.

„Am primit ofertă de 2,5 milioane de euro pe el de la Şumudică. Budescu spunea că «eu nu mă duc». Oamenii au zis că îi dau un milion pe an, timp de trei ani. «Păi, dacă îmi dau trei milioane, mă duc!». Acum trebuie să ia vizele şi să meargă la vizita medicală. Eu asta ştiu, a rămas doar să mai semneze”, a spus Becali, la ”Digi Sport Special”.

Budescu se va transfera la Al-Shabab. Și Gnohere pleacă! „Rusescu se mulează cel mai bine!”

Nu numai Budescu va fi vândut, ci și golgheterul Harlem Gnohere, care nu se mai mulează pe sistemul 4-3-3 dorit de Becali și pus în practică de antrenorul Nicolae Dică.

„L-am făcut şi pe Gnohere să îl vindem. Dumnezeu le face pe toate, el lucrează pentru mine”, a mai spus pentronul de la FCSB.

„Rusescu se mulează cel mai bine pe sistemul 4-3-3. Îl avem şi pe Tănase, care joacă bine în modulul ăsta, o să avem soluţii. O să-i luăm pe Rusescu și pe Omrani.

M-a sunat impresarul lui și m-a întrebat: «Îl vreți?». I-am zis că da. Băiatul nu se mai prezintă la echipă, la CFR, pentru că acel contract e fals”, a încheiat Becali.


Citește și: EXCLUSIV/ Ovidiu Grosu trăiește în Danemarca, dar își amintește perfect de adolescența în Videle. ”Viorica Dăncilă mi-a fost profă și Carmen Dan colegă, mergeam la cules de mușețel!”

Close
Închide
  Close