Mergi direct la conținut »
Când se întoarce Simona Halep în România de la Australian Open 2018. Haideți la aeroport! Cum a fost primită în 2014 și în 2017
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Când se întoarce Simona Halep în România de la Australian Open 2018. Haideți la aeroport! Cum a fost primită în 2014 și în 2017

Când se întoarce Simona Halep în România de la Australian Open 2018. Haideți la aeroport! Cum a fost primită în 2014 și în 2017

Când se întoarce Simona Halep în România de la Australian Open 2018. Învinsă în finala de la Mebourne de daneza Caroline Wozniacki, Simona Halep revine la București luni dimineață.

ACTUALIZARE 29 ianuarie, ora 11.00: Simona Halep va sosi cu o cursă de la Doha, care trebuie să aterizeze la ora 11.05.

Presa o așteaptă la aeroport pe campioana noastră

Presa o așteaptă la aeroport pe campioana noastră

ACTUALIZARE 29 ianuarie, ora 09.40. Simona Halep va ieși din aeroport pe la unul dintre terminalele normale, nu pe la Salonul Oficial.

ACTUALIZARE 29 ianuarie, ora 09.30. După celelalte finale pierdute, Simona Halep a fost întâmpinată diferit. În 2014, la aeroport au venit sute de fani, iar primirea a avut loc la Salonul Oficial. În 2017, Simona a cerut să nu fie așteptată cu covorul roșu. Nici suporterii nu s-au mai înghesuit. AICI, fotografii de la ambele momente.

ACTUALIZARE. Simona Halep va ajunge în țară, luni, 29 ianuarie, la aeroportul Otopeni, la ora 11:05 (cursă via Doha, Qatar). ”Sperăm că este bine și că va rezista fără probleme drumului spre România”, spun apropiații româncei.

Simona Halep, pe perfuzii, la spital! Care este starea jucătoarei ACUM!

Cel mai probabil, Simo va fi primită la Salonul Oficial al Aeroportului Otopeni. Nu se știe ce oficialitate o va aștepta la aeroport, în afară de membrii familiei și de jurnaliști. Încă nu avem premier și nici ministru al Sportului. Cine o va astepta la aeroport pe Simona Halep după finala de la Australian Open 2018.

Kovesi a fost votată procuror-șef de ambasadorii statelor UE
Recomandări

Kovesi a fost votată procuror-șef de ambasadorii statelor UE

Deocamdată nu se cunoaște gravitatea problemei medicale la glezna stângă. Duminică, românca urma să facă un RMN în Australia. Ar putea amâna, totuși, analizele pentru sosirea în România.

Sportiva din Constanța va intra într-o minivacanță după turneul de la Australian Open, așa că nu va participa la turneul de la Sankt Petersburg.

”Trebuie să văd RMN-ul. O să am foarte mare grijă de corpul meu. După aceea vedem. Fed Cup este în plan, dar sper să fiu bine ca să pot să joc”, a afirmat Simona Halep după finala pierdută la Australian Open, conform treizecizero.ro.

Întâlnirea dintre România şi Canada, meci din primul tur al Grupei Mondiale II, are loc în perioada 10-11 februarie 2018, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă (10 februarie), urmând ca duminică (11 februarie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu şi meciul de dublu.

 
 
Close
Închide
  Close