MENIU CAUTĂ
11 Oct. 2018 10:18

Ce a pățit soțul Nadiei Comăneci în timp ce se afla în aeroport: E prima dată…

Distribuie

Bart Conner, soțul Nadiei Comăneci și fost medaliat olimpic cu aur la gimnastică, a povestit pe Twitter o întâmplare amuzantă petrecută zilele trecute într-un aeroport.

Fostul gimnast american scrie că în timp ce se afla în aeroport a fost confundat de una dintre angajatele serviciului de securitate cu el însuși.

„Este prima dat când mi se întâmplă asta. Îmi făceam check-in-un pentru zborul de astăzi. Femeia de la securitate s-a uitat la permisul meu de conducere și înainte să își ridice privirea spre mine mi-a spus cool, ai fost numit după Bart Conner, gimnastul?„, le-a povestit soțul Nadiei prietenilor de pe Twitter.

Mesajul său a stârnit amuzament în rândul internauților care l-au distribuit și au glumit pe seama lui.

Bart Conner, în vârstă de 60 de ani, a câștigat două medalii de aur la Olimpiada din 1984, iar pe Twitter se descrie drept „Tatăl lui Dylan, soțul Nadiei și… aproape uitat…, gimnast medaliat olimpic cu aur”.

Bart Conner și Nadia Comăneci sunt căsătoriți de 22 de ani și au împreună un băiat pe nume Dylan Paul Conner, născut pe 3 iunie 2006.


Citește și: „Se dorește îndepărtarea pacienților români!” – Prinși într-un uriaș scandal de fraudă, medicii de la AKH Viena se apără cu aceleași replici precum spitalele noastre!


 

Citește mai multe despre aeroport și bart conner pe Libertatea.

Comentarii