Mergi direct la conținut »
Cristiano Ronaldo, la Juventus Torino! Oferta fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Cristiano Ronaldo, la Juventus Torino! Oferta fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”

Cristiano Ronaldo, la Juventus Torino! Oferta fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”

Cristiano Ronaldo, la Juventus Torino! ”Bătrâna Doamnă” este principala favorită în cursa pentru obținerea semnăturii starului lusitan de la Real Madrid.

Echipa Juventus Torino, campioana en titre a Italiei, speră să dea marea lovitură pe piaţa transferurilor în această iarnă prin aducerea starului portughez Cristiano Ronaldo de la Real Madrid, anunţă cotidianul sportiv Marca.

Gruparea torineză se pregăteşte să se despartă de argentinianul Gonzalo Higuain şi doreşte să aducă în locul acestuia un atacant de top, iar alesul este Cristiano Ronaldo. Oficialii clubului torinez i-au contractat deja pe omologii lor de la Real Madrid, pentru a încerca să negocieze transferul, adaugă publicaţia madrilenă.

Conform Marca, „Bătrâna Doamnă” este dispusă să achite 120 milioane euro în schimbul internaţionalului portughez, căruia îi oferă un contract pe patru sezoane, cu un salariu anual de 30 milioane euro.

„Preşedintele lui Juventus, Andrea Agnelli, l-a sunat de mai multe ori pe Cristiano, care va împlini 34 de ani în februarie, iar conexiunea este totală. Nu banii sunt cei care îl mişcă pe Ronaldo, ci respectul. Juventus a pus Torino la picioarele sale, nu vede în niciun fel presupusul declin şi i-a prezentat o nouă provocare într-un fotbal atât de competitiv şi profesionalizat precum cel italian: provocarea de a câştiga Champions League în tricoul bianconero”, scrie Marca.

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic
Recomandări

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic

După cum a anunţat recent presa spaniolă, relaţia dintre Cristiano Ronaldo şi preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, a ajuns într-un punct critic după ce conducătorul clubului spaniol a refuzat de mai multe ori să-i mărească salariul portughezului, estimat la 20 milioane euro pe an.

Tuttosport scrie azi pe prima pagină despre finalul erei Ronaldo la Real Madrid. „Ruptura e totală”, titrează peninsularii, citați de digisport.ro, care anunţă că, după eliminarea Portugaliei de la Campionatul Mondial de fotbal Rusia 2018, transferul lui Ronaldo a redevenit principalul subiect în ceea ce o priveşte pe Real.

Uruguay – Portugalia 2-1, în optimile Campionatului Mondial de fotbal Rusia 2018. Cavani l-a eclipsat pe Cristiano Ronaldo

De asemenea, jurnalul portughez A Bola explică azi că Juventus a negociat deja cu fotbalistul portughez, pe care l-ar fi convins să semneze. 

Cristiano Ronaldo a plătit o sumă uluitoare fiscului spaniol, ca să evite orice urmărire judiciară

Close
Închide
  Close