MENIU CAUTĂ
04 Mai. 2018 00:22

Devis Mangia critică FRF: ”Nu e normal să nu ştim unde va fi finala Cupei României”

Distribuie

Devis Mangia critică FRF. Antrenorul echipei de fotbal CSU Craiova este deranjat de faptul că încă nu se ştie unde se va disputa finala Cupei României, deși urmează să se dispute returul semifinalelor.

'Pentru mine ar fi normal să se stabilească locul unde se joacă finala la începutul sezonului. În Italia în fiecare an finala se joacă în capitală, la Roma. Pentru mine nu e normal să nu ştim unde va fi finala. Sper să se joace pe un stadion plin cu suporteri, e bine pentru fotbal, pentru spectacol', a declarat tehnicianul italian.

Devis Mangia și-a avertizat jucătorii că trebuie să fie atenți şi concentrați la manșa secundă cu FC Botoşani, din semifinalele Cupei României, chiar dacă a câştigat în tur cu 5-1.

”E un meci la care trebuie să fim foarte atenţi, pentru că avem multe exemple în acest sezon că orice se poate întâmpla. Trebuie să mergem acolo şi să încercăm să câştigăm şi nu să jucăm la aşteptare, să vedem cum decurge jocul, pentru că nu e o mentalitate bună”, a afirmat Mangia, joi, într-o conferinţă de presă.

”Nu cred că scorul mai poate fi întors, pentru că sunt sigur că vom merge acolo cu o mentalitate pozitivă, ne vom face jocul şi nu vom aştepta, pentru că avem chiar exemplul de ieri: dacă s-ar fi dat penalty pentru Roma şi cartonaş roşu lui Trent Alexander-Arnold (min. 63), orice se putea întâmpla. Trebuie să fim concentraţi sută la sută la meci şi să facem un rezultat bun, deoarece pentru mine nu e normal să pierdem mereu la Botoşani”, a comentat tehnicianul italian.

FC Botoşani o va înfrunta pe CS Universitatea Craiova în data de 9 mai, pe stadionul Municipal din Botoşani, de la ora 17,00, în manşa a doua a semifinalelor Cupei României. Universitatea a câştigat în tur cu 5-1.

Finala se va juca în data de 27 mai, pe un stadion ce va fi anunţat în perioada următoare de Federaţia Română de Fotbal. Stadionul 'Ion Oblemenco' din Craiova este o variantă, dar gazonul ridică probleme.


Citește și: Raportul ActiveWatch FreeEx 2017-2018 asupra libertății presei. Derapaje majore ale puterii, jurnaliști bătuți și amendați

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Uranissima. Previziuni Săgetător pentru săptămâna 18-24 februarie 2019
Comentarii