Mergi direct la conținut »
Dică l-a pus la punct pe Șumudică. Tehnicianul de la Kayserispor și-a găsit alt ”client”, pe Devis Mangia
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Dică l-a pus la punct pe Șumudică. Tehnicianul de la Kayserispor și-a găsit alt ”client”, pe Devis Mangia

Dică l-a pus la punct pe Șumudică. Tehnicianul de la Kayserispor și-a găsit alt ”client”, pe Devis Mangia

Dică l-a pus la punct pe Șumudică. Tehnicianul de la Kayserispor și-a găsit alt ”client”, pe Devis Mangia.

În fotbalul românesc nu numai patronii și conducătorii se ceartă precum „țațele”, ci și antrenorii. Șumudică s-a autopropus la FCSB, iar Dică i-a răspuns. Între timp, colericul Șumudică și-a găsit alt „client”, pe Devis Mangia.

Şumudică a analizat, zilele trecute, lotul FCSB-ului şi s-a lăudat că garantează titlul dacă va fi instalat în funcţia de antrenor: „Singurul om din Liga I alături de care aş lucra e Gigi Becali! Şi garantez că dacă se va întâmpla asta voi câştiga titlul de campion la pas!”.

Dică i-a răspuns aseară: „Au mai fost şi alţii care îi spuneau patronului că, atunci când vor veni, vor câştiga titlul la pas. Credeţi că este singurul antrenor care şi-ar dori să antreneze Steaua?

Majoritatea antrenorilor români ar vrea să pregătească o echipă ca Steaua. Eu mai am două luni de contract aici, încerc să-mi îndeplinesc obiectivul de la început de când am semnat cu Steaua” , a declarat Nicolae Dică.

Dică l-a pus la punct pe Șumudică. Tehnicianul de la Kayserispor și-a găsit alt ”client”, pe Devis Mangia: „Ce n-a reușit în Italia, face în România”

Agresivul Șumudică a sărit și la gâtul altui antrenor din Liga 1, Devis Mangia, după ce, în prealabil, a avut grijă să-l „perie” un pic pe patronul de la CSU Craiova.

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude
Recomandări

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude

„Lupta la titlu va continua între FCSB şi CFR Cluj. I-am văzut pe cei de la Craiova şi nu au constanţa unei echipe care să se bată la titlu. În afară de suporteri, care sunt extraordinari, în afara domnului Rotaru, care e un om care investeşte şi care a dat o identitate acestui club, mai aşteptam la mai mult de la jucătorii Craiovei.

Mă aşteptam la mai mult şi de la antrenorul Craiovei, pe care noi îl vedeam un salvator. Acest italian a venit să demonstreze aici la noi. Ce n-a reuşit în Italia, face în România. Eu cred că avem antrenori români de mare valoare, care ar merita să antreneze în România şi nu avem nevoie de fel de fel de antrenori din străinătate”, a spus Marius Şumudică, conform Telekom Sport.

„Credeţi-mă, şi eu sunt într-un campionat extern şi mi-e extraordinar de greu. Suntem doi antrenori străini în Turciat: Paul Le Guen, care e o legendă, a luat campionate cu Lyon de s-a plictisit, săracul, şi mai e Şumudică. A luat şi el un amărât de campionat cu Astra şi care nu valorează în ochii domnului MM Stoica, care, de altfel, ştie să le dea replici tuturor”, a mai spus Șumi.

Șumudică se autopropune pe la toate echipele importante din Liga 1. Înainte să le dea „calde” celor de la FCSB și de la CSU Craiova, se declarase „compatibil” și cu Dinamo.


CITEȘTE ȘI: 

Răzvan Burleanu a publicat episodul 5 al atacului asupra lui Lupescu: ”A plătit firmei SEG un milion de euro pentru izolare fonică, băuturi alcoolice, servicii de telefonie mobilă și eșarfe”

Close
Închide
  Close