De Daniel Conțescu,

Escapada de la Piatra-Neamț a celor cinci ”câini” (Steliano Filip, Sergiu Hanca, Ionuț Nedelcearu, Valentin Costache și Alin Dudea), jucători acuzați de conducere că au băut până la 4 dimineața, în noaptea de dinaintea jocului cu Aerostar Bacău, din Cupa României, se înscrie într-o ”tradiția” a grupării ”roș-albilor”. Fanii au luat foc, inițial, la meciul cu Viitorul, apoi s-au pus pe ironii, dedicându-le o melodie ”de profil”. Ultimul scandal s-a consumat nu de multă vreme.

Petre, Dudea, Nedelcearu și Olteanu s-au îmbătat în avionul care ducea în Spania naționala de tinere. Unii au fost iertați, iar fiul lui Florentin Petre a fost cedat la nou-promovata Sepsi Sfântu Gheorghe. Tot la Dinamo a avut loc ”scandalul maneaua”, cu Gabi Torje în prim-plan.

Constantin David s-a autointitulat ”cel mai mare bețiv din istoria clubului Dinamo”. Însă, ”Flencea” a făcut și performanță, având patru titluri de campion cu Dinamo.

De asemenea, lui Cornel Dinu i-au plăcut șprițul și șueta ieftină, iar talentul lui Florea Dumitrache s-a pierdut din pricina alcoolului. A urmat generația lui Dănuț Lupu, un alt fotbalist căruia i-a plăcut viața fără bătăi de cap.

Mai spre zilele noastre, generația lui Mutu n-a fost nici ea cuminte, Apoi, tripleta Vlad Munteanu – Mugur Bolohan – Giani Kiriță a făcut furori prin cluburi.

Citește și:

Sfatul celui mare bețiv din istoria clubului Dinamo pentru petrecăreții de la tineret: ”Beți ca noi, dar luați campionatul!” / EXCLUSIV

În 2005 mergea la "Din Dragoste", după ce își înșelase soțul cu 2 bărbați. Uluitor ce s-a aflat acum, după 14 ani VIDEO
GSP.RO

În 2005 mergea la "Din Dragoste", după ce își înșelase soțul cu 2 bărbați. Uluitor ce s-a aflat acum, după 14 ani VIDEO