MENIU CAUTĂ

Dinamo, club de bețivi și de petrecăreți. De la Constantin David până la generația Mutu

Distribuie

Dinamo, club de bețivi și de petrecăreți! De la Constantin David până la generația Mutu.

Escapada de la Piatra-Neamț a celor cinci ”câini” (Steliano Filip, Sergiu Hanca, Ionuț Nedelcearu, Valentin Costache și Alin Dudea), jucători acuzați de conducere că au băut până la 4 dimineața, în noaptea de dinaintea jocului cu Aerostar Bacău, din Cupa României, se înscrie într-o ”tradiția” a grupării ”roș-albilor”. Fanii au luat foc, inițial, la meciul cu Viitorul, apoi s-au pus pe ironii, dedicându-le o melodie ”de profil”. Ultimul scandal s-a consumat nu de multă vreme.

Petre, Dudea, Nedelcearu și Olteanu s-au îmbătat în avionul care ducea în Spania naționala de tinere. Unii au fost iertați, iar fiul lui Florentin Petre a fost cedat la nou-promovata Sepsi Sfântu Gheorghe. Tot la Dinamo a avut loc ”scandalul maneaua”, cu Gabi Torje în prim-plan.

Constantin David s-a autointitulat ”cel mai mare bețiv din istoria clubului Dinamo”. Însă, ”Flencea” a făcut și performanță, având patru titluri de campion cu Dinamo.

De asemenea, lui Cornel Dinu i-au plăcut șprițul și șueta ieftină, iar talentul lui Florea Dumitrache s-a pierdut din pricina alcoolului. A urmat generația lui Dănuț Lupu, un alt fotbalist căruia i-a plăcut viața fără bătăi de cap.

Mai spre zilele noastre, generația lui Mutu n-a fost nici ea cuminte, Apoi, tripleta Vlad Munteanu – Mugur Bolohan – Giani Kiriță a făcut furori prin cluburi.

Citește și:

Sfatul celui mare bețiv din istoria clubului Dinamo pentru petrecăreții de la tineret: ”Beți ca noi, dar luați campionatul!” / EXCLUSIV

Citește mai multe despre Adrian Mutu și Dinamo pe Libertatea.

Comentarii