ACTUALIZARE 17.30. Miercuri, la San Rogue, selecționerul Daniel Isăilă a susținut primul antrenament din cantonamentul pe care tricolorii îl desfășoară în Spania. Ședința de pregătire a durat aproximativ 90 de minute. La antrenament nu au participat cei patru fotbaliști la care selecționerul a decis să renunțe pentru acest stagiu de pregătire: Ionuț Nedelcearu, Alin Dudea, Patrick Petre (toți de la Dinamo) și Vlad Olteanu (Sepsi OSK). Aceștia au plecat spre casă chiar înainte de antrenament, nu înainte de a-și lua la revedere de la colegi și de a le cere scuze.

ACTUALIZARE 17.10. Daniel Isăilă, selecționerul de la tineret, a oferit primele declarații oficiale.

”Am vorbit în această dimineaţă cu ei, înainte de masă. Le-am comunicat decizia şi le-a părut rău. Se vedea asta. Au venit personal şi mi-au cerut scuze. În plus, la antrenament, au cerut scuze şi în faţa colegilor, iar asta m-a impresionat.

Fiecare este responsabil de actele pe care le face. Sper să se îndrepte. Fiecare merită o a doua şansă. Cât de rapid vor primi a doua şansă, depinde de ei. De cum se vor pregăti şi cum se vor descurca în meciurile oficiale.

Trebuie să înţeleagă că acest comportament le-ar putea dăuna carierei. Atârnă greu în carieră. La prima abatere, aceste greşeli vor fi făcute publice din nou.

Dezamăgirea este şi mai mare având în vedere că au vorbit cu Daum cu o seară înainte. Ei nu mai sunt copii. Au responsabilităţi”, a spus Isăilă la emisiunea FRF, de pe Facebook.

ACTUALIZARE 16.30. Florentin Petre le-a găsit scuză bețivilor de la Dinamo și a sărit la gâtul lui Rednic: ”Să se uite la ceea ce a făcut fiica lui”

ACTUALIZARE 15.30. Sfatul celui mai mare bețiv din istoria lui Dinamo. Sfatul celui mare bețiv din istoria clubului Dinamo pentru petrecăreții de la tineret: ”Beți ca noi, dar luați campionatul!” / EXCLUSIV

ACTUALIZARE 14.30. Dinamo a anunțat că-i trimite la echipa a doua pe cei trei jucători aflați la echipă. În cazul lui Olteanu, decizia e în mâna celor de la Sepsi, acolo unde fotbalistul a fost împrumutat. Olteanu va fi, oricum, amendat de Dinamo. Dinamo a anunțat decizia în cazul fotbaliștilor care s-au îmbătat în avionul naționalei de tineret: trimiși la echipa a doua și amendați

ACTUALIZARE 14.00. Dorinel Munteanu a luat poziție. Dorinel Munteanu i-a pus la zid pe petrecăreții de la tineret: ”Este inadmisibil!”

ACTUALIZARE 13.00. Nedelcearu urcase marţi dimineață, pe contul său de pe un site de socializare, o poză în care se afla alături de prietenii cu care a consumat atât de mult alcool încât au ajuns să fie scoşi din lotul U21 şi trimişi acasă din Spania!

4 dinamoviști s-ar fi îmbătat în avionul care ducea naționala de tineret în Spania. Mama unuia dintre ei e psiholog, sora – polițist!

Cei 4 și-au cumpărat whisky din aeroport, de la duty free, iar în avion au comandat Coca Cola, ca să mascheze alcoolul din pahare! Cursa a durat trei ore, iar martorii spun că fotbaliștii s-au făcut praf până la destinație. Nedelcearu ar fi făcut scandal în avion, Petre nici nu mai putea să vorbească, iar Olteanu, descris ca ”o fată mare de cuminte”, s-a dus direct în cameră la hotelul din San Roque, din cauză că i se făcuse rău și îi venea să vomite.

”Capul răutăților” e considerat Nedelcearu. Ciudat, fiindcă e un băiat civilizat și valoros. Tatăl, Marin, a fost fotbalist (ex-Victoria, Oţelul, Farul sau Braşov; acum e pensionat pe caz de boală; ultima dată a lucrat ca paznic), mama e psiholog! Ionuț are o soră care va absolvi Academia de Poliție. Ar fi bine să-l mai pună să sufle în fiolă din când în când! Din grup a făcut parte și Alin Dudea, comparat de mulți cu Claudiu Răducanu la nivel de inteligență.

Jucătorii au părăsit deja cantonamentul din Spania, fiind trimiși ”pachet” în România.

  • Ionuț Nedelcearu, 20 de ani, fundaș central și este titular la Dinamo, fiind, uneori, și căpitan. 26 de meciuri în acest sezon de Liga 1, 3 goluri.
  • Patrick Petre, 19 ani, joacă mijlocaș lateral, 9 partide în Liga I. A înscris recent contra Stelei în Cupa Ligii.
  • Alin Dudea, 19 ani, evoluează ca mijlocaș și fundaș central și are 4 meciuri în Liga 1.
  • Vlad Olteanu, 21 de ani, poate juca fundaș și mijlocaș stânga. A fost împrumutat în iarnă la Sepsi Sf. Gheorghe (două meciuri).

4 dinamoviști s-ar fi îmbătat în avionul care ducea naționala de tineret în Spania. Au dat pe gât whisky de ziua mondială a apei!

ACTUALIZARE 12.00. Sursele DolceSport susțin că cei patru au consumat în avion mai multe băuturi alcoolice și s-ar fi îmbătat până ca avionul să aterizeze în Spania! Motivul petrecerii ar fi ziua lui Vlad Olteanu, care a împlinit 21 de ani în marți, în ziua deplasării spre Spania. Conform surselor Libertatea, Nedelcearu ar fi fost ”capul răutăților”. Ca o paranteză, azi e ziua mondială a apei!

”Au băut doar două sticle mici, de 0,33 litri, din duty free”, le-ar fi spus fotbaliștii celor de la Dinamo, a informat sport.ro.

”Toată Generația de Aur a fotbalului românesc consuma alcool când se întorcea cu avionul în țară. Toată naționala! Cei din FRF, dacă vor națională de domnișoare, să se ducă la Federația Română de Fotbal Feminin” – Dănuț Lupu, pentru gsp.ro. Și Giani Kiriță i-a apărat pe ”alcooliști”: ”Ei sunt băieți tineri. Trebuie educați. Acum, să nu îi ucidem. S-a întâmplat o dată. Cu siguranță se vor lua măsuri. Ei au ars niște etape. Au crezut că dacă au ajuns la tineret, gata, sunt de națională. Nu e chiar așa!”.

Interesant e că selecționerul Daniel Isăilă fusese îngăduitori cu cei patru fotbaliști. Luni, la reunirea de la Buftea, ”Isă” i-a scutit pe jucători de dialogul cu presa. Motivul: jucaseră duminică seară în Dinamo – CSU Craiova 0-0 și erau obosiți!

„Eu nu am vorbit cu nimeni de acolo și nu știu ce s-a întâmplat. Dacă este vorba de alcool, este regretabil. Copiii aceștia nu conștientizează importanța tricoului pe care îl poartă și ce onoare este să fii la naționala de tineret” – Cristi Dulca, fost selecționer la tineret.

ACTUALIZARE 11.04. FRF a remis un comunicat: ”Selecționerul reprezentativei Under 21, Daniel Isăilă, a decis să renunțe la cei patru fotbaliști care au comis abateri disciplinare grave. Astfel, Ionuț Nedelcearu, Alin Dudea, Patrick Petre (toți de la Dinamo) și Vlad Olteanu (Sepsi OSK) au părăsit azi cantonamentul de la San Roque, urmând să revină în țară.

Marți seara, după sosirea în Spania, selecționerul Daniel Isăilă a constat abateri disciplinare grave în ceea ce îi privește pe cei patru. A discutat cu ei pentru a le afla punctul de vedere, iar în această dimineață a luat decizia de a renunța la ei pentru acest stagiu de pregătire.

Staff-ul tehnic al selecționatei Under 21, alături de staff-ul primei reprezentative și coordonatorii loturilor naționale, împreună cu conducerea Federației Române de Fotbal, consideră că performanța nu poate fi concepută dacă există astfel de abateri, total străine de conduita unor jucători de fotbal”.

Tricolorii mici au avut ce să învețe de la tricolorii mari. Un scurt istoric al bețiilor la naționala de seniori.

4 dinamoviști s-ar fi îmbătat în avionul care ducea naționala de tineret în Spania. ”Au învățat” de la Mutu și Marica

2004. Episodul ”Flora”. Înaintea meciului România – Macedonia 2-1, disputat la Craiova, în preliminariile CM 2006, Mutu a fugit din cantonament împreună cu alţi coechipieri şi au petrecut noaptea în clubul striptease ”Flora” din Bănie, cheful fiind udat cu alcool. Mutu a fost iertat atunci pentru că a marcat golul victoriei.

2006. Episodul Constanţa. Înaintea meciului România – Bulgaria 2-2, din preliminariile CE 2008, Adi Mutu, cherchelit după o ieșite la un local, a bătut cu ranga un chelner din Constanţa. Mutu a intrat în conflict cu chelnerul şi l-a chemat în camera de hotel să-i dea un tricou. Acolo l-a altoit.

4 dinamoviști s-ar fi îmbătat în avionul care ducea naționala de tineret în Spania! Petre, Dudea, Nedelcearu și Olteanu, excluși din lot. Toate detaliile și reacțiile. Alte cazuri de indisciplină

2009. Episodul Serbia. Înainte de meciul cu Serbia din preliminariile pentru CM 2010, Mutu a petrecut la Bucureşti alături de Adrian Cristea şi de două domnişoare până la orele dimineţii. După meciul cu Serbia de la Belgrad, pierdut de români cu 5-0, Mutu a fugit din hotel la o petrecere din Novi Sad, origanizată de Ratko Buturovici, patronul Vojvodinei.

2009. Sub influenţa băuturii pe care a consumat-o în avion la întoarcearea din Polonia, fundaşul Cristian Săpunaru a bruscat un cameraman, a înjurat şi i-a jignit şi pe secunzii de la acea vreme, Ştefan Iovan şi Marian Ioniţă.

2011. Gabi Tamaș a ratat turneul din America de Sud al echipei naţionale din cauza unei beţii întinse până dimineaţă. Tamaş nu s-a trezit în timp util şi n-a mai prins avionul.

2011. Mutu și Tamaș au făcut-o lată în San Marino, cu o seară înainte de un meci amical. Pițurcă le-a dat voie tuturor jucătorilor să se relaxeze o oră şi jumătate într-un mall, dar Mutu şi Tamaş n-au mers cu echipa, ci au plănuit o escapadă: ”Ei s-au întors mai târziu la hotel, dând semne evidente că au exagerat cu alcoolul!”, erau informațiile de la acea vreme.

2016. Ionel Ganea l-a acuzat pe Laurențiu Oproiu, medicul echipei naționale, că a dus în cantonamentul naționalei o mașină plină cu băuturi alcoolice, chiar înainte de plecarea la EURO 2016.

ACTUALIZARE 10.58. Nu întâplător, bețivii de la tineret sunt legitimați la Dinamo. În curtea ”câinilor roșii” au crescut generații de fotbaliști prieteni cu paharul. De la Cornel Dinu și Constantin David, autointitulat cel mai mare bețiv din istoria clublui Dinamo, până la generația Bolohan, Vlad Munteanu, Tamaș.

ACTUALIZARE 10.55. La loturile de juniori, cel mai grav caz s-a petrecut în 2013. 10 componenți ai nationalei Under 19 au fost excluși de la acțiunile oricărei selecționate pe o perioadă de 6 luni, respectiv un an, pentru comportamentul necorespunzător pe care l-au avut în timpul Turului de Elită U19, de la Novi Sad, din perioada 25-30 mai.

Andrei Vaștag (Navodari), Ionuț Puțanu, Cristian Gavra (ambii Viitorul Constanta), Ştefan Popescu (Cesena), Laurențiu Brănescu (Juventus), Alin Dobrosavlevici (Dinamo) și Alexandru Ioniță (Rapid) au fost suspendati pentru un an, în vreme ce Andrei Manole (FC Arges), Cristian Iancu și Alexandru Buzbuchi (ambii Viitorul Constanta) au avut interzis la națională timp de jumătate de an.

Federalul Mihai Marian a raportat că pe 27 mai, după jocul cu Germania, jucătorii Vaştag, Puţanu, Dobrosavlevici, Popescu şi Gavra au întârziat în oraş şi s-au întors la hotel în stare de ebrietate, iar a doua zi, Vaştag, Puţanu, Popescu, Gavra, Brănescu şi Ioniţă au fost găsiţi consumând pizza şi bere într-un restaurant! N. Stanciu şi Cr. Iancu au chefuit în camera de hotel, murdărind tapetul. Paguba a fost de 50 de euro.

”O generație de handicapați mintali”

Francisc Vastag, în 2012, despre propriul fiu: ”E o generație de handicapați, niște vagabonzi, dă-i în mâna lor! Ne fac de ras copiii ăștia. Nu știu ce să spun. O generație de handicapați mintali, pe cuvântul meu de onoare!”.

”Ascultă doar manele și stau toata ziua cu ochii în laptopuri. Unul nu pune mâna pe-o carte!”;
”Tapetul camerei în care stăteau Stanciu și Iancu a fost pătat. Se pare că în acea cameră s-a chefuit în noaptea precedentă”;
”Ziarele din Romania au publicat pozele facute de Iancu, Manole și Dobrosavlevici cu patronul hotelului, Ratko Butorovici (decedat, între timp), personaj controversat in Serbia”.

4 dinamoviști s-ar fi îmbătat în avionul care ducea naționala de tineret în Spania! Petre, Dudea, Nedelcearu și Olteanu, excluși din lot. Toate detaliile și reacțiile. Alte cazuri de indisciplină 4 dinamoviști s-ar fi îmbătat în avionul care ducea naționala de tineret în Spania! Petre, Dudea, Nedelcearu și Olteanu, excluși din lot. Toate detaliile și reacțiile. Alte cazuri de indisciplină 4 dinamoviști s-ar fi îmbătat în avionul care ducea naționala de tineret în Spania! Petre, Dudea, Nedelcearu și Olteanu, excluși din lot. Toate detaliile și reacțiile. Alte cazuri de indisciplină

ACTUALIZARE 10.41. La naționala de tineret, scandalurile (beții și diverse acte de indisciplină) au curs gârlă. În preliminariile pentru EURO 2006, înaintea unui meci cu Cehia, de la Năvodari. Selecționata lui Florin Marin a fost răscolită de nou scandal de proporții. Dinamoviștii Lucian Goian și Ianis Zicu au fost suspendați de FRF pentru indisciplinăa, fiind reprimiti ulterior în lot, un alt jucător călcat strâmb: căpitanul Ciprian Marica. Atacantul de la Șahtior Donețk a fost exclus din lot, deoarece a lipsit de la convocare. În locul lui a fost chemat Chiacu, nepotul lui Ioan Becali.

”Poate că țara n-are nevoie de Ciprian! E clar ca a fost vorba despre o neintelegere, nu despre rea-intentie! Consider că trebuia să intervină Mircea Sandu. Copilul meu e supărat, mai ales că venise cu gânduri mari la lot”, s-a plâns, la vremea respectivă, Mircea Marica, tatăl jucătorului.

ACTUALIZARE 10.00. Șefii lui Dinamo se vor reuni în ședință extraordinară. Jucătorii vor fi amendați și, probabil, trimiși la echipa a doua a clubului.

ACTUALIZARE. ”Am încercat să vorbesc cu Isăilă, dar are telefonul închis. Până nu vorbesc cu selecționerul, nu am de unde să știu ce s-a întâmplat. Eu îi știu foarte bine pe jucători și știu că nu pun alcool în gură. Dacă au făcut asta, înseamnă că nu au fost supraveghiați„, a spus Gabi Răduță, șeful centrului de juniori și tineret de la Dinamo pentru gsp.ro.

ACTUALIZARE. Cei 4 jucători au cumpărat băuturi alcoolice înainte să decoleze avionul și ar fi consumat în timpul zborului. Dinamoviștii au zburat cu o cursă de linie și se pare că pasagerii aeronavei au fost cei care și-au dat seama că jucătorii au consumat alcool.

———-

”Patru jucători de la lotul Under 21 au comis abateri grave de la regulamentul de ordine interioară”, a confirmat federația printr-un comunicat. Fotbaliștii ar fi consumat alcool în exces în avionul care a dus delegația în Peninsula Iberică

După sosirea în Spania, selecționerul reprezentativei Under 21, Daniel Isăilă, a constatat abateri disciplinare grave din partea unora din jucătorii pe care i-a convocat pentru cantonamentul din Spania. Astfel, Ionuț Nedelcearu, Alin Dudea, Patrick Petre (toți de la Dinamo) și Vlad Olteanu (împrumutat de Dinamo la Sepsi OSK Sf. Gheorghe, în liga secundă) au încălcat regulamentul echipei naționale Under 21 încă din debutul acestui stagiu de pregătire.

Patru dinamoviști s-au îmbătat în avionul care duce naționala de tineret în cantonamentul din Spania. Decizia în cazul lor, anunțată azi

Staff-ul tehnic al selecționatei Under 21, alături de staff-ul primei reprezentative și coordonatorii loturilor naționale, împreună cu conducerea Federației Române de Fotbal, consideră că performanța nu poate fi concepută dacă există astfel de abateri, total străine de conduita unor jucători de fotbal.

Decizia staff-ului U21 în urma acestei abateri va fi comunicată miercuri, 22 martie.

Marți seară, selecționata U21 a ajuns în Spania, la San Roque, acolo unde are programat un stagiu de pregătire ce cuprinde două jocuri amicale, cu Rusia, pe 24 martie, și cu Danemarca, pe 27 martie.

Nu e primul episod de indisciplină la loturile de juniori și tineret.

În 2012, Andrei Vaştag (Năvodari), Ionuţ Puţanu, Cristian Gavra (ambii Viitorul Constanţa), Ştefan Popescu (Cesena), Laurenţiu Brănescu (Juventus), Alin Dobrosavlevici (Dinamo) şi Alexandru Ioniţă (Rapid) au fost suspendaţi pentru un an de la orice acţiune a loturilor naţionale. Andrei Manole (FC Argeş), Cristian Iancu şi Alexandru Buzbuchi (ambii Viitorul Constanţa) au avut şi ei interzis la naţională timp de jumătate de an. În principiu, ei au fost acuzați că au consumat alcool în cantonament. Și antrenorul Ovidiu Stângă a fost îndepărtat atunci. În 2013, Bogdan Stelea l-a exclus pe Iancu de la naționala de tineret după ce stelistul a plecat din cantonament fără să anunțe pe nimeni, fiind dat de gol de imaginile de pe camerele de supraveghere. Tot în 2013, Gabi Iancu și Nicușor Stanciu au fost acuzați că ar fi consumat alcool în Feroe, la hotelul unde era cazată echipa națională de tineret a României. Selecționer era Emil Săndoi.

Citiți și Florinel Coman ține cu Dinamo! Cel mai în formă atacant din Liga I, lider cu Viitorul, reface povestea carierei lui: ”Modelul meu a fost Van Nistelrooy”

Dragoș Nedelcu e fan Del Piero! Mijlocașul de la Viitorul a plâns după ce un medic l-a sfătuit să se lase de fotbal

Patru dinamoviști s-au îmbătat în avionul care duce naționala de tineret în cantonamentul din Spania. Daum îi vizitase înainte de plecare

Marți dimineață, la Centrul Național de Fotbal Buftea, selecționata Under 21 a avut programat ultimul antrenament în țară înainte de a pleca în stagiul de pregătire din Spania, care se va încheia pe 28 martie. În această perioadă, pe tărâm iberic, tricolorii vor disputa și două jocuri amicale cu reprezentativa Rusiei, pe 24 martie, și cu Danemarca, pe 27 martie.

Ședința de pregătire a durat aproximativ 90 de minute, iar selecționerul Daniel Isăilă a lucrat intens cu elevii săi din punct de vedere tactic. Aceasta e prima acțiune a noii reprezentative, formate acum din fotbaliști născuți începând cu 1 ianuarie 1996.

Patru dinamoviști s-au îmbătat în avionul care duce naționala de tineret în cantonamentul din Spania. ”Voi sunteți viitorul fotbalului românesc!?”

După antrenament, elevii lui Daniel Isăilă au avut parte de o surpriză, aceștia fiind vizitați de selecționerul primei reprezentative, Christoph Daum. Acesta a dorit să le transmită un mesaj de încurajare: „Voi sunteți viitorul fotbalului românesc! Trebuie să fiți bucuroși că sunteți aici, dar asta trebuie să vă și ambiționeze. Aveți un antrenor foarte bun în care eu am mare încredere! Munciți! Eu vă aștept la prima reprezentivă. Și nu uitați, sunteți norocoși că jucați fotbal!”.

Lotul convocat de Daniel Isăilă

Portari
Relu Stoian (Juventus București)
Arpad Tordai (FC Viitorul)
Cătălin Cabuz (Chindia Târgoviște)

Fundași
Alex Pașcanu (Leicester City)
Tiberiu Căpușă (FC Viitorul)
Virgil Ghiță (FC Viitorul)
Ionuț Nedelcearu (FC Dinamo)

Răzvan Popa (Burgos FC)
Alin Dudea (FC Dinamo)
Paul Iacob (FC Brașov)
Vlad Olteanu (Sepsi OSK)
Andrei Radu (Aris Limassol)

Mijlocași
Marco Dulca (Swansea City)
Dragoș Nedelcu (FC Viitorul)
Andrei Cicâldău (FC Viitorul)
Andrei Ciobanu (FC Viitorul)
Carlo Casap (FC Viitorul)
Olimpiu Moruțan (FC Botoșani)
Ianis Hagi (Fiorentina)
Vlad Dragomir (Arsenal)
Patrick Petre (FC Dinamo)

Atacanți
Mihai Dobre (Bournemouth)
Robert Răducanu (Concordia Chiajna)

Florinel Coman (FC Viitorul)
Adrian Petre (UTA Bătrâna Doamnă)

Doi jucători descoperiți la selecțiile de la Buftea

În lotul de 25 de jucători care va face deplasarea în Spania se regăsesc și doi fotbaliști care au participat la acțiunile de scouting organizate de Daniel Isăilă la Centrul Național Buftea pe 6 și 13 martie, când au participat 25, respectiv 49 de jucători din eșaloanele inferioare, Liga a 2-a și Liga a 3-a.

Printre cei care au fost prezenți se numără portarul Cătălin Cabuz de la Chindia Târgoviște și fundașul Paul Iacob de la FC Brașov. Cei doi au impresionat și au fost convocați de Daniel Isăilă pentru acest cantonament.

Drumul spre Euro începe în Liechtenstein

Tragerea la sorți pentru preliminariile Euro 2019 s-a desfășurat la finalul lunii ianuarie, la Nyon. Selecționata noastră formată din fotbaliști născuți începând cu 1 ianuarie 1996 a fost repartizată în Grupa 8, alături de Portugalia, Elveția, Țara Galilor, Bosnia Herțegovina și Liechtenstein.

Preliminariile sunt programate să înceapă în luna martie a acestui an, urmând a se încheia în noiembrie 2018, odată cu disputarea meciurilor de baraj. Selecționata noastră va disputa însă primul joc oficial pe 13 iunie, în Liechtenstein.

Grupa României în preliminariile CE 2019
Portugalia
Elveția
ROMÂNIA
Țara Galilor
Bosnia Herțegovina
Liechtenstein

PROGRAM
28.03.2017 Bosnia Herțegovina – Liechtenstein
13.06.2017 Liechtenstein – ROMÂNIA, Elveția – Bosnia Herțegovina
01.09.2017 Bosnia – ROMÂNIA, Elveția – Țara Galilor
05.09.2017 ROMÂNIA – Elveția, Portugalia – Țara Galilor
05.10.2017 Liechtenstein – Țara Galilor
06.10.2017 Elveția – ROMÂNIA
10.10.2017 Liechtenstein – Elveția, Bosnia Herțegovina – Portugalia
10.11.2017 ROMÂNIA – Portugalia, Țara Galilor – Bosnia Herțegovina
14.11.2017 Țara Galilor- ROMÂNIA, Portugalia – Elveția 
23.03.2018 Bosnia Herțegovina – Țara Galilor, Portugalia – Liechtenstein
27.03.2018 Elveția – Portugalia, Liechtenstein – Bosnia Herțegovina
07.09.2018 Portugalia – ROMÂNIA, Bosnia – Elveția, Țara Galilor – Liechtenstein 
11.09.2018 ROMÂNIA – Bosnia Herțegovina, Țara Galilor – Portugalia, Elveția – Liechtenstein
11.10.2018 Liechtenstein – Portugalia
12.10.2018 ROMÂNIA – Țara Galilor
16.10.2018 ROMÂNIA – Liechtenstein, Țara Galilor – Elveția, Portugalia – Bosnia Herțegovina

*Se califică direct la turneul final câștigătoarele celor nouă grupe, în timp ce patru ocupante ale locurilor secunde cu cel mai bun punctaj vor disputa un play-off. Echipele care se vor impune în meciurile de baraj merg, de asemenea, la Campionatul European.Turneul final va fi găzduit de Italia, echipă calificată direct.

Anamaria Prodan, comunicat ciudat după ce Reghecampf a apărut cu iubita nouă: „Greșelile lui sunt omenești”
PARTENERI - GSP.RO
Anamaria Prodan, comunicat ciudat după ce Reghecampf a apărut cu iubita nouă: „Greșelile lui sunt omenești”
Ce se va întâmpla cu Reghe și iubita lui, în viitorul apropiat. O femeie celebră a dezvăluit tot
Playtech.ro
Ce se va întâmpla cu Reghe și iubita lui, în viitorul apropiat. O femeie celebră a dezvăluit tot
S-a apucat de videochat la 20 de ani. Reacția mamei după ce vecinii au aflat și i-au zis "Uite-o pe Miruna, e dezbrăcată"
Observatornews.ro
S-a apucat de videochat la 20 de ani. Reacția mamei după ce vecinii au aflat și i-au zis "Uite-o pe Miruna, e dezbrăcată"
Horoscop 19 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să iasă din propria minte, cea care acum le condiționează deciziile
HOROSCOP
Horoscop 19 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să iasă din propria minte, cea care acum le condiționează deciziile
Doi tineri bolnavi de Covid-19 au murit în curtea spitalului din Craiova. Nu aveau comorbidități
Știrileprotv.ro
Doi tineri bolnavi de Covid-19 au murit în curtea spitalului din Craiova. Nu aveau comorbidități
Frumoasa sportivă a ţării, şocată după ce şi-a făcut analizele. Ce rezultat a citit: "Homosexualitate, risc ridicat". "Diagnosticul" medicului a bulversat-o
Telekomsport
Frumoasa sportivă a ţării, şocată după ce şi-a făcut analizele. Ce rezultat a citit: "Homosexualitate, risc ridicat". "Diagnosticul" medicului a bulversat-o
Lasă-ți cardul acasă! Cum să plătești cu telefonul mobil și la ce te ajută
PUBLICITATE
Lasă-ți cardul acasă! Cum să plătești cu telefonul mobil și la ce te ajută