Mergi direct la conținut »
Doi antrenori germani, în calcule pentru Dinamo. Pleacă și Mutu alături de Contra la națională?
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Doi antrenori germani, în calcule pentru Dinamo. Pleacă și Mutu alături de Contra la națională?

Doi antrenori germani, în calcule pentru Dinamo. Pleacă și Mutu alături de Contra la națională?

Doi antrenori germani, în calcule pentru Dinamo: unul a fost Balon de Aur, iar celălalt a câștigat Liga cu Bayern!

Cosmin Contra ar putea ajunge la naționala României, iar în locul său la cârma lui Dinamo ar putea apărea un superantrenor.

”Briliantul” ar fi gata să înceapă negocierile cu Lothar Matthaus sau Stefan Effenberg.

„Am aflat că oamenii de la Dinamo deja sunt în mișcare. Vasile M‏iriuță și Claudiu Niculescu sunt două variante, neagreate de Adrian Mutu. Acesta a sunat la niște cunoștințe în Germania și i s-a propus un antrenor de la Koln sau ceva de genul acesta. L-a refuzat și a zis că vrea un nume mare pentru Dinamo. Stefan Effenberg sau Lothar Matthaus ar fi cele două variante. Ar dori să aibă un contact și să afle ce pretenții au. Vor un nume ca să contracareze puțin plecarea lui Contra„, a dezvăluit jurnalistul Decebal Rădulescu la TV Digi Sport.

Lothar Matthaus a ieșit campion mondial cu Germania în 1990, iar tot atunci a primit și Balonul de Aur. A jucat la echipe precum Bayern Munchen și Inter Milano cu care a și câștigat titluri. De-a lungul carierei le-a antrenat pe Rapid Viena, Partizan Belgrad, Red Bull Salzburg, Maccabi Netanya și a fost la cârma naționalelor Ungariei și Bulgariei, însă fără rezultate deosebite.

Effenberg a câștigat Liga Campionilor și campionatul Germaniei cu Bayern Munchen, a jucat la națională, de unde a fost eliminat din cauza unor gesturi obscene la adresa suporterilor, iar ca antrenor a fost doar pe banca lui Paderborn.

Pe de altă parte, există ipoteza ca Mutu să meargă în staff-ul executiv al lui Cosmin Contra, urmând să ocupe funcția de director sportiv al primei reprezentative.

Citiți și S-a stabilit cine vine în locul lui Contra la Dinamo. Se va ”călca” pe picioare cu Mutu

Close
Închide
  Close