13 Sep. 2017 18:03

S-a stabilit cine vine în locul lui Contra la Dinamo. Se va ”călca” pe picioare cu Mutu

Distribuie

S-a stabilit cine vine în locul lui Contra la Dinamo. Se va ”călca” pe picioare cu Mutu. Cosmin Contra și-a dat acceptul să pregătească echipa națională a României.

„Divorțul” de Dinamo nu e o problemă, „Guriță” având clauze eliberatoare în cazul unei oferte de la FRF. Nici numele noului antrenor de la Dinamo nu e o surpriză: acesta va fi Vasile Miriuță.

S-a stabilit cine vine în locul lui Contra la Dinamo. Lucrează numai cu fiul impresar

Numirea lui Miriuță, care n-a rupt gura târgului la Concordia Chiajna, cu care abia etapa trecută a obținut prima victorie, 2-1 pe terenul celor de la Gaz Metan. 

Vasile Miriuță lucrează, mai nou, cu un singur impresar, fiul său, Marco. Concordia Chiajna a fost cea mai activă în ultimele zile de mercato, Miriuță schimbând jumătate din echipă, tocmai pentru a-i aduce pe jucătorii reprezentați de fiul său.

Ocupația lui Marco Miriuță se „pupă” fix cu fișa postului lui Adrian Mutu. Ar putea ieși scântei din relația Mutu – Miriuță pe tema transferurilor.

Vasile Miriuță și-a declarat tot timpul dragostea pentru Dinamo, echipă la care a și jucat puțin, în ediția 1990 – 1991, respectiv 15 partide și 1 gol.

Pe Miriuță l-a propus chiar și Contra, în urmă cu câteva luni: „Îl văd sută la sută capabil s-o antreneze pe Dinamo. Vasile e prietenul meu, este un tehnician extraordinar de bun”.

CITEȘTE ȘI: 

Marcel Toader a „chiulit” de la notar în ziua în care trebuia să divorțeze. Maria Constantin: „Să fie sănătos!”

Loading...
Comentarii