Potrivit telekomsport.ro, Nicolae Halep tocmai şi-a achiziţionat un Bentley în valoare de 180.000 de euro. ”Când iese prin prin oraş este imposibil ca lumea să nu întoarcă privirile după maşină. E o bijuterie”, a precizat sursa telekomsport.ro.

Nicu, singurul frate al Simonei, se ocupă şi de investiţia imobiliară pe care sportiva a decis să o facă în nordul staţiunii Mamaia. Este vorba de un imobil ale cărui apartamente vor fi, cel mai probabil, închiriate în vara fiecărui an.

Relaţia dintre Simona Halep şi fratele ei este una cu totul specială. Sportiva declara că a început să joace tenis împreună cu fratele ei, iar, la un moment dat, cei doi au făcut o înţelegere: dacă Simona va ajunge o mare jucătoare de tenis, ceea ce s-a şi întâmplat deja, atunci fratele ei va trebui să-i care geanta, în aeroport, de fiecare dată când ea va reveni în ţară. Deşi totul a fost o glumă în copilărie, fratele Simonei chiar se ţine de cuvânt şi pune în practică înţelegerea din trecut.

Aceasta este mașina Porsche cu care Nicolae venea la aeroport, anul trecut, ca s-o aștepte pe Simona, la întoarcerea din turnee. Automobilul are inițialele Simonei (SMN), putându-se înțelege că îi aparține campioanei.

Citiți și Simona Halep, printre vedete de cinema. Thor, Spiderman și Ant-Man, alături de Simo la Melbourne

Simona Halep – Destanee Aiava, în primul tur de la Australian Open 2018. Liderul WTA joacă marți

 

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația
GSP.RO

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur