Mergi direct la conținut »
FCSB - CSU Craiova, meci încins de memoriul depus de olteni la FRF. Tatăl lui Neymar, agentul Pini Zahavi și antrenorul Eusebio Di Francesco, la meci!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > FCSB - CSU Craiova, meci încins de memoriul depus de olteni la FRF. Tatăl lui Neymar, agentul Pini Zahavi și antrenorul Eusebio Di Francesco, la meci!

FCSB – CSU Craiova, meci încins de memoriul depus de olteni la FRF. Tatăl lui Neymar, agentul Pini Zahavi și antrenorul Eusebio Di Francesco, la meci!

FCSB întâlnește duminică, pe Arena Națională, pe CS Universitatea Craiova într-o partidă în care nici una dintre echipe nu-și mai poate permite pași greșiți. O înfrângere în acest joc ar echivala cu ieșirea din lupta pentru titlu.

De Ciprian Iana,

ACTUALIZARE 31 martie. Giovani Becali și-a făcut apariția la stadion alături de controversatul Pini Zahavi, dar și alături de tatăl lui Neymar, starul lui PSG.

La stadion și-a făcut apariția pentru acest meci și Eusebio Di Francesco, 49 de ani, fostul antrenor al lui AS Roma, informează gsp.ro.

Pini Zahavi e israelian, printre oamenii cei mai influenți din fotbal, implicat și în transferul lui Neymar de la Barcelona la PSG. I-a mai reprezentat, printre alții, pe Carlos Tevez și pe Gonzalo Higuain, pe care l-a adus din Argentina la Real Madrid printr-un artificiu care a implicat un minuscul club elvețian, Locarno, din eșalonul secund.
——

Meciul dintre cele două echipe aflate în luptă directă pentru campionat a început mai devreme. Craiovenii au dat “lovitura de start” după ce au trimis la FRF o scrisoare în care l-au acuzat pe patronul FCSB, Gigi Becali, că “încalcă integritatea competiției” și că, în etapa precedentă, Astra ar fi trântit partida cu trupa bucureșteană (2-0 pentru FCSB).

“E o mizerie! Tu vorbeşti de integritate? Ei au băgat copiii cu Viitorul (n.r. – în acel meci disputat în 2017, Viitorul s-a impus cu 1-0 în deplasare și, ulterior, a câștigat titlul) şi au influenţat campionatul, iar acum spun că e influenţată integritatea competiţiei. Să le fie ruşine!”, a tunat Gigi Becali.

DOCUMENT | Adevărata cifră a infectaților cu COVID-19 de la Spitalul Militar
Recomandări

DOCUMENT | Adevărata cifră a infectaților cu COVID-19 de la Spitalul Militar

 

Latifundiarul din Pipera a continuat la Digi Sport:Am auzit și eu că Mihai Rotaru (n.r. – finanțatorul de la CSU Craiova) avea lojă în Ghencea și ținea cu Steaua când era la București. Acum ține cu Craiova, dar face mizerii. Noi l-am primit în Liga 2, deși nu era legal. Olguța Vasilescu și Viorel Hrebenciuc i-au dat echipa Craiovei lui Rotaru!”.

FCSB – CSU Craiova, meci încins de memoriul depus de olteni la FRF. ”Demers deranjant și jenant”

Și directorul de imagine de la FCSB, Helmuth Duckadam, a intrat în acest joc, declarând: ”Cine e Craiova până la urmă? Acel demers al Craiovei este deranjant și jenant în același timp, dacă ne gândim puţin cum şi-au bătut ei joc de competiţie când au folosit rezerva rezervelor la meciul cu Viitorul”.

Rareș Bogdan lansează un fake news planetar: „Tratamentul împotriva COVID-19 este gata. Vindecă în trei ore”
Recomandări

Rareș Bogdan lansează un fake news planetar: „Tratamentul împotriva COVID-19 este gata. Vindecă în trei ore”

 

Replica a venit imediat din partea lui Gică Craioveanu, fost jucător al Craiovei: ” Suntem o echipă care s-a bătut cu voi toată viața, implicit mi se pare de-a dreptul deranjant să spuneți: «cine e Craiova?». Domnule Duckadam, noi suntem primii care au pus România pe harta fotbalului european. Restul e tăcere”.

La rândul său, antrenorul de la FCSB, Mihai Teja, a spus ieri: “Ce să zic, sunt foarte buni psihologi cei de la Craiova. Jucătorii nu au fost afectați. Ei sunt profesionişti şi trebuie să dea totul pentru a câştiga, nu trebuie să-i deranjeze ce se discută. Jocurile psihologice nu au nici o importanță. Sunt lucruri care ţin mai mult de cancan”.

În schimb, omologul lui Mihai Teja de pe banca Craiovei, italianul Devis Mangia, a turnat gaz pe foc, precizând despre adversarii săi de duminică: “Cei de la FCSB sunt precum cei de la Juventus, se plâng de arbitraj. Eu prefer să vorbesc de fotbal, nu de arbitraj”.


Bianca Andreescu a dat-o pe fotbal! A dat lovitura de începere la meciul unde Mitriță a fost umilit

Close
Închide
  Close