MENIU CAUTĂ

FCSB ia un fundaș central: ”Nu știu nici din ce țară e”. Ce ordin i-a dat Becali ”secundului” Dică

Distribuie

FCSB ia un fundaș central: ”Nu știu nici din ce țară e”. Ce ordin i-a dat Becali ”secundului” Dică. 

Gigi Becali a dezvăluit o nouă țintă din campania de achiziții a vicecampionilor României. FCSB s-a despărțit de Larie și de Artur Jorge, iar Valerică Găman vrea și el să plece, nemulțumit de statutul de rezervă.

Unul dintre cele mai bune transferuri din vara trecută a fost cel al sârbului Bogdan Planici, care a fost „ochit” de Meme Stoica și de Nicolae Dică.

FCSB ia un fundaș central: „Nu știu cum îl cheamă”

„Nu ştiu cum îl cheamă, pe cuvânt. MM şi cu Dică, ei ştiu! Eu nu mă bag la fundaşi. Nici nu ştiu ce naţionalitate are, se negociază cu el”, a spus Becali la Pro X.

Un nume vehiculat ar fi cel al Ranko Veselinovici, tot de la Vojvodina Novi Sad, un fundaș central în vârstă de 19 ani.

Gigi Becali a confirmat, indirect, că Nicolae Dică va fi „secundul” lui și în ediția viitoare. I-a și trasat noile „orientări tactice” pe care va trebui să le imprime echipei: să joace 4-3-3.

„Vrem să schimbăm tactica în 4-3-3 și s-ar putea ca Tănase să joace acolo sus. I-am cerut lui Dică să schimbe și să facem un joc mai spectaculos, mai combinativ. Mi-a plăcut jocul Craiovei cu 3 atacanți”, a declarat Gigi Becali la Pro x.

Cu toate că i-a plăcut jocul celor de la Craiova pe fază ofensivă, a vrut să cumpere de acolo un jucător de bandă, pe Bancu, care acoperă zona stângă.

„Am vrut să-l iau pe Bancu de la Craiova, dar are clauză de 3 milioane și ei au cerut 4 milioane și jumătate”, a mai dezvăluit Becali.

FCSB i-a cumpărat, deocamdată, pe Olimpiu Moruțan (FC Botoșani) și pe Kamer Qaka (Poli Iași).


CITEȘTE ȘI: 

Alifantis, Andrieș, Baniciu și Vintilă, împreună după 15 ani. Motivul interesant pentru care vor susține doar cinci concerte

Citește mai multe despre Artur Jorge, Găman și Transfer pe Libertatea.

Comentarii