Mergi direct la conținut »
FCSB îl vrea pe Blănaru, de la Hermannstadt: ”Eu sunt plecat, am fost la maică-mea acasă”! Și Andrei Cristea e pe listă!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > FCSB îl vrea pe Blănaru, de la Hermannstadt: ”Eu sunt plecat, am fost la maică-mea acasă”! Și Andrei Cristea e pe listă!

FCSB îl vrea pe Blănaru, de la Hermannstadt: ”Eu sunt plecat, am fost la maică-mea acasă”! Și Andrei Cristea e pe listă!

FCSB îl vrea pe Blănaru, de la Hermannstadt! Și Andrei Cristea, de la CSM Poli Iași e pe listă! Gigi Becali caută o soluție pentru postul de atacant!

Ștefan Miluță Blănarul, atacantul sibienilor, marcator al golului victoriei cu Sepsi, în prima etapă, 1-0, a comentat:

„Eu sunt plecat, am fost la maică-mea acasă și mi-a zis un unchi că a văzut la știrile sportive despre interesul Stelei. Aș fi foarte bucuros dacă ar fi așa. Deocamdată nu m-a sunat nimeni, dar eu aștept telefon, dacă e adevărat ce se vorbește. Sigur că mi-aș dori, cine nu și-ar dori să meargă la Steaua? Orice jucător visează să joace la Steaua sau la o echipă mare. Steaua e cea mai mare echipă din România! Părerea mea e că multe echipe din România trăiesc datorită faptului că vând jucători la Steaua. Asta dacă e chiar adevărată toată chestia asta, pentru că eu nu știu nimic, nici măcar nu am văzut știrea. Nici măcar nu știu ce înseamnă «suma corectă» pentru mine. Cred că și pentru Sibiu ar fi bine să vândă un jucător la Steaua, chiar și pe o sumă modică. Să promovezi și să vinzi un jucător la Steaua e o performanță. Pentru mine e Steaua, nu e FCSB”.

Blănaru, 29 de ani, de loc din Moldova Nouă (Caraș Severin), a mai evoluat la Millenium Giarmata, Luceafărul Oradea, CS Oșorhei, Național Sebiș, FC Olt Slatina, Ripensia Timișoara și ASU Poli Timișoara.

Și un ”ex” e pe lista FCSB: Andrei Cristea, atacantul de 34 de ani de la CSM Poli Iași. Andrei Cristea a mai fost dorit și de U Craiova.

Cristea a jucat la Steaua între 2004 și 2006, 52 de meciuri, 10 goluri.

Sunt încântat că cele mai importante echipe din România mă doresc. A fost interesul celor de la Craiova, acum declarațiile domnului Becali. Steaua a reprezentat un capitol frumos din viața mea pe care nu am cum să-l uit vreodată. Au fost momente incredibile în Europa alături de Nicolae Dică și MM Stoica, alături de fanii minunați ai Stelei. Sunt mândru că am jucat la cea mai mare echipă din fotbalul românesc, dar acum sunt la Iași. Sunt motivat să joc cât mai bine, sunt foarte bine fizic, dar și mental. Vreau să dau cât mai multe goluri și sunt încrezător în forțele mele. Îi mulțumesc domnului Becali că are încredere în mine”, a declarat Andrei Cristea pentru Gazeta Sporturilor.

Pe de altă parte, Darius Olaru și Carlos Fortes, de la Gaz Metan Mediaș au declarat că sunt dispuși să meargă la FCSB dacă formația roș-albastră va avea nevoie de ei.

Close
Închide
  Close