Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV / Generația de Aur nu-l mai recunoaște pe Gică Hagi drept lider! Iată jocurile care se fac pentru alegerile FRF din 2018. Cine luptă cu Răzvan Burleanu. Reacția lui Bogdan Stelea
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

EXCLUSIV / Generația de Aur nu-l mai recunoaște pe Gică Hagi drept lider! Iată jocurile care se fac pentru alegerile FRF din 2018. Cine luptă cu Răzvan Burleanu. Reacția lui Bogdan Stelea

Generația de Aur nu-l mai recunoaște pe Gică Hagi drept liderul ei. Libertatea vă prezintă toate jocurile care se fac pentru alegerile FRF din 2018. Cine luptă cu Răzvan Burleanu?

ACTUALIZARE 2 MAI, ora 12.13. ”Nu candidez la alegerile de la FRF. Auziți anumite lucrurile, dar nu mă întrebați și pe mine”, a comentat Stelea posibilitatea de a-l înfrunta, în 2018, pe Răzvan Burleanu.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Generația de Aur a fotbalului românesc strânge rândurile în perspectiva alegerilor FRF din 2018. Răzvan Burleanu, cel care a anunțat că vizează încă un mandat, va avea partea de o opoziție puternică.

”Bineînţeles că îmi voi depune candidatura. Şi voi face tot ceea ce este posibil ca să câştig acest nou mandat din 2018. Dacă este să dăm timpul în urmă, ne amintim că am preluat o Federaţie Română de Fotbal cu pierderi de 5,5 milioane de euro, deci această Federaţie era proiectată să piardă la nesfârşit sume considerabile, astfel încât eram pur şi simplu aproape de buza prăpastiei”, a spus Răzvan Burleanu, care conduce FRF din martie 2014, când avea doar 29 de ani.

”Ne-am propus să ne întâlnim în fiecare lună și sperăm să fim din ce în ce mai mulți de la o reuniune la alta”, spunea Gică Popescu, cel care a fost încarcerat în Dosarul Transferului pe 4 martie 2014, cu o zi înainte de alegerea lui Răzvan Burleanu la președinția FRF.

Generația de Aur nu-l mai recunoaște pe Gică Hagi. Tricolorii sunt ”online”, și-au făcut grup pe whatsapp!

Generația de Aur nu-l mai recunoaște pe Gică Hagi, liderul ei. Cel puțin astea sunt informațiile. Naționala care ne-a scos pe străzi în 1994 funcționează deja și online. Florin Răducioiu, Gică Popescu, Basarab Panduru, Florin Prunea, Bogdan Stelea și doctorul tricolorilor, Pompiliu Popescu, fac parte dintr-un grup pe Whatsapp, unde se ”coace” opoziția lui Burleanu. Acesta e elementul numărul 1.

Cei opt copii care au locuit într-o cazarmă părăsită au primit, de 1 iunie, o casă cu apă la robinet și trandafiri în curte: „Nu mai trebuie să-mi fac griji că n-am cu ce să-i îmbrac la școală”
Recomandări
Cei opt copii care au locuit într-o cazarmă părăsită au primit, de 1 iunie, o casă cu apă la robinet și trandafiri în curte: „Nu mai trebuie să-mi fac griji că n-am cu ce să-i îmbrac la școală”
 

Meciul de fotbal „Old Boys” dintre Dinamo Bucuresti si Universitatea Craiova, disputat in Bucuresti, miercuri, 10 noiembrie 2010. In imagine, Ionut Lupescu

Generația de Aur nu-l mai recunoaște pe Gică Hagi, liderul ei. Bogdan Stelea va candida contra lui Burleanu pentru șefia FRF! Balint a refuzat să candideze

Libertatea a aflat că fostul mare portar Bogdan Stelea e varianta pe care o propun tricolorii de aur pentru șefia FRF. S-a vorbit și cu Gabi Balint, un bun orator, cu un discurs excelent, specialist avizat la Digi Sport, însă ”Pele” a refuzat propunerea de a fi portavocea Generației. Și ”Arnold” are discurs bun. Deocamdată mai mult prin reclame…

Celelalte nume care se vor lupta la alegeri în numele Generației de Aur sunt, cu certitudine, în acest moment, Florin Prunea și fostul arbitru Cristian Balaj.

Surse autorizate pretind că refuzul lui Balint de a lucra cu foștii săi colegi e legat de prietenia cu Gică Hagi: ”Regele nu vrea să se bage cu ei, nici nu mai este chemat la întâlnirile lor. Cât timp are clubul de fotbal, nu vrea să amestece lucrurile, așa că preferă să stea deoparte, temându-se că nu-i vor mai fi chemați la lot național jucătorii de la Viitorul și ar primi arbitraje ostile în campionat, dacă s-ar implica într-o luptă anti-Burleanu”. Recent, Gică a confirmat faptul că nu este interesat de nici o poziție în cadrul FRF.

VIDEO | Cele 8 minute și 46 de secunde care au declanșat revolta în SUA: Cum a fost ucis George Floyd în custodia poliției din Minneapolis
Recomandări
VIDEO | Cele 8 minute și 46 de secunde care au declanșat revolta în SUA: Cum a fost ucis George Floyd în custodia poliției din Minneapolis
 

Interesant că nici Mircea Sandu, fostul staroste al Federației, nu mai e în tabăra care s-a născut. ”Fierbe că a fost exclus!”, afirmă apropiații lui Sandu. Totuși, ”Nașul” este reprezentat la discuțiile de culise de Dumitru Mihalache, director de competiții FRF timp de 18 ani. ”Meche” a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai regretatului fost internațional Daniel Prodan, cel mai înverșunat adversar ai actualei conduceri federale. În grupul Generației de Aur a fost cooptat Răzvan, fiul lui Didi. Generația de Aur a fost invitată de Ionuț Lupescu la finala Ligii Campionilor, de la Cardiff. Iar Răzvan va fi la Cardiff!

Tatăl e în cămin, nu l-a văzut de trei luni, iar acum nu-i mai răspunde la telefon
Recomandări
Tatăl e în cămin, nu l-a văzut de trei luni, iar acum nu-i mai răspunde la telefon
 

Generația de Aur nu-l mai recunoaște pe Gică Hagi. Ciprian Marica, pe cont propriu, Vlad Munteanu – ”iepurele” lui Burleanu

Alt fost internațional, de dată mai recentă, Ciprian Marica va candida și el la șefia FRF, dar pe cont propriu! ”Și Ciprian e deranjat că nu e chemat la adunările Generației de Aur și merge pe drumul lui. E mai apropiat de Burleanu și de ai lui decât de echipa formată de Pompiliu Popescu”, ne explică un fost membru al echipei naționale de vis din anii 90.

De asemenea, pe lista celor care ”se vor bate” cu Burleanu este și fostul internațional Vlad Munteanu. De fapt, Munteanu va fi ”iepure” în această cursă. El lucrează deja, din vara trecută, la FRF, pe poziția de coordonator al Centrelor de Excelență, fiind socotit ”omul lui Burleanu”. Scandal la FRF! Vlăduț Munteanu, acuzat că se plimbă pe banii federației! Reacția ex-dinamovistului.

Generația de Aur nu-l mai recunoaște pe Gică Hagi. Mutu nu e dorit, Chivu nu vrea!

Atât tabăra Generației de Aur, cât și Burleanu au studiat variante de a-i atrage de partea lor pe Adrian Mutu și pe Cristi Chivu. Trecutul ”Briliantului” i-a determinat pe tricolorii vechi să nu și-l tragă de partea lor. Iar Chivu, actualmente comisar tehnic la UEFA, nu vrea bătăi de cap: Chivu nu vrea să fie președinte la FRF: ”Nu fac naveta. Nu corespund cerințelor”.

Cristi Chivu a revenit în fotbal! Funcția-surpriză pe care a acceptat-o

Close
Închide
  Close