Mergi direct la conținut »
Gică Popescu, atac la şeful FRF: "Nu urmăreşte binele fotbalului, ci propriul interes!"
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Gică Popescu, atac la şeful FRF: "Nu urmăreşte binele fotbalului, ci propriul interes!"

Gică Popescu, atac la şeful FRF: „Nu urmăreşte binele fotbalului, ci propriul interes!”

Gică Popescu, atac la şeful FRF: "Nu urmăreşte binele fotbalului, ci propriul interes!".

De Ciprian Iana,

Gică Popescu a împlinit, luni, 50 de ani. Moment pentru fostul căpitan al Barcelonei să vorbescă despre soarta fotbalului românesc.

Gică Popescu l-a pus încă o dată la zid pe cel care conduce fotbalul nostru, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

„Poţi să aduci toate persoanele pe care le visezi, în momentul când nu te pricepi şi nu ai viziune, e foarte greu să reuşeşti. Actualul preşedinte al Federaţiei nu urmăreşte binele fotbalului, ci propriul interes!”, a declarat Gică Popescu la Telekom Sport.

Gică Popescu şi-a continuat atacul împotriva lui Răzvan Burleanu şi la Digi Sport. „Aș vrea să se schimbe conducerea FRF. Eu îmi doresc să se schimbe actualul președinte, spre binele fotbalului. Nu știm cine vor fi contracandidații lui. Nu știm când sunt alegerile. Dacă dorește cineva să candideze ar fi trebuit să-și anunțe intenția, să înceapă să meargă prin țară și să stea de vorbă. În primul rând trebuie să prezinte un program, indiferent cine va fi. Eu am muncit 8 luni la elaborarea acelui program. Deocamdată nu a anunțat nimeni din rândul nostru că ar dori să candideze. Lupescu ar putea fi o variantă, una chiar foarte bună a spus Popescu.

Managerul Spitalului din Craiova a luat infecție nosocomială chiar în spitalul pe care îl conduce. Unde se tratează acum
Recomandări

Managerul Spitalului din Craiova a luat infecție nosocomială chiar în spitalul pe care îl conduce. Unde se tratează acum

„Baciul” a adăugat că ar fi gata să poarte un dialog cu Răzvan Burleanu: „Oricând! Să avem o discuţie strict pe fotbal”. 

Gică Popescu, atac la şeful FRF. Nu poate candida la viitoarele alegeri

Răzvan Burleanu a ajuns şeful FRF după ce Gică Popescu a fost condamnat, cu o zi înaintea alegerilor de la Casa Fotbalului, la trei ani, o lună şi zece zile în Dosarul Transferurilor de fotbalişti.

Din cauza acestei condamnări, Gică Popescu nu va putea candida la alegerile pentru preşedinţia FRF în 2018.

CITEŞTE ŞI: Gică Popescu era să moară la un an și jumătate. ”Baciul” sărbătorește, astăzi, împlinirea a 50 de ani | FOTO

Close
Închide
  Close