Mergi direct la conținut »
Gigi Becali a urmărit meciul CSA Steaua - Rapid: ”Îmi e dor și mie să văd spectacol în tribune! Dacă aveam o astfel de galerie, ne distram cu CFR-ul”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Gigi Becali a urmărit meciul CSA Steaua – Rapid: ”Îmi e dor și mie să văd spectacol în tribune! Dacă aveam o astfel de galerie, ne distram cu CFR-ul”

Gigi Becali a urmărit meciul CSA Steaua - Rapid: ”Îmi e dor și mie să văd spectacol în tribune!”.

De Ciprian Iana,

Cu toate că este în război total cu reprezentanții clubului CSA Steaua pentru nume, palmares și marcă, Gigi Becali nu a putut sta indiferent la meciul pe care echipa ”militară” l-a susținut cu Academia Rapid pe Arena Națională, în Liga a 4-a.

Gigi Becali a fost plăcut impresionat de atmosfera pe care cei 36.000 de spectatori prezenți în tribune au creat-o, chiar dacă la acest joc s-au înregistrat și destule incidente. 

Gigi Becali: ”A fost un spectacol frumos”

„Nu vreau să vorbesc despre CSA, despre Steaua, Steaua 2. M-am uitat la meci, cum să nu mă uit? Îmi e dor şi mie să văd spectacol în tribune, normal. Dacă avem galeria asta de o are CSA-ul, ne distrăm cu CFR-ul”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Latifundiarul din Pipera a continuat: ”Să ştiţi că cei mai mulţi dintre cei care au fost sâmbătă vin şi la noi. Doar 1000, aripa dură, nu vine la meciurile noastre. Ei într-adevăr au altă forţă. Nu au fost mari bătăi, nu a ajuns nimeni la spital. A fost un spectacol frumos”.


CITEȘTE ȘI: Răzvan Burleanu strânge la RIN votanții de la alegerile FRF. Un dineul oficial destul de tensionat

Close
Închide
  Close