MENIU CAUTĂ
17 Mai. 2018 18:33

Gică Hagi, la catafalcul lui Cristian Țopescu. Sute de persoane i-au adus un ultim omagiu prețuitului comentator | FOTO&VIDEO

Distribuie

Hagi, la catafalcul lui Cristian Țopescu. Înaintea meciului de duminică, de la Cluj-Napoca, CFR - Viitorul, decisiv pentru titlul de campioană, managerul echipei constănțene își duce elevii să se reculeagă la catafalcul marelui comentator.

FOTO: Vlad Chirea

ACTUALIZARE 19.00. Sute de persoane i-au adus un ultim omagiu prețuitului comentator pe parcursul zile, de la Mariana Bitang și Octavian Bellu, la foști colegi, precum Dumitru Graur. Înmormântarea are loc vineri, de la ora 12.00, la cimitirul Ghencea Militar.

ACTUALIZARE 12.30. Gică Hagi a ajuns la catafalcul lui Cristian Țopescu. Marcat, managerul de Viitorul nu a oferit declarații presei. 'Regele' a fost însoțit de mai mult oficiali ai echipei de pe Litoral.

Trupul lui Cristian Ţopescu a fost depus joi, în Studioul 2 al TVR.

Familia a rugat presa să nu fotografieze și să nu filmeze în interior, dar apropiații și cei care vor să se reculeagă la căpătâiul vocii unice a comentariului sportiv o pot face azi, 17 mai, între 11.00 și 19.00.

Mesajul lui Gică Hagi după decesul lui Cristian Țopescu: 'Vocea lui va rămâne vie și inconfundabilă'.

Interesant e că cei mai mulți dintre jucătorii echipei lui Gică Hagi, care erau așteptați la catafalc în jurul orei 12.00, nu l-au auzit comentând pe Țopescu decât în înregistrările de arhivă sau de pe youtube!

Fostul comentator sportiv a murit marți, 15 mai, la vârsta de 81 de ani.

Cristian Țopescu va fi înmormântat vineri, 18 mai,  cu onoruri militare, anul trecut el fiind decorat de președintele Klaus Iohannis, cu Ordinul Național   în grad de Cavaler, la împlinirea a 80 de ani.

În fiecare seară, până vineri, de la ora 23.30, TVR 1 îi va dedica un tronson special cu programe de colecţie – In memoriam Cristian Ţopescu. Miercuri şi joi, de la ora 00.30, din Arhiva de Aur, vocea lui Cristian Ţopescu ne va însoţi din nou, prin două meciuri memorabile, cu goluri de aur: România – Argentina (Campionatul Mondial din 1990), respectiv România – Columbia (Campionatul Mondial din 1994).

Sâmbătă, de la ora 18.55, TVR 1 transmite emisiunea Profesioniştii în care Cristian Ţopescu se destăinuie Eugeniei Vodă.

 

 

Loading...
Comentarii