MENIU CAUTĂ
, de Daniel Conţescu

Ilie Balaci a murit supărat pe FRF. A văzut de la tribuna I meciul România – Serbia

Distribuie

Fostul star de la Craiovei Maxima n-a dorit să stea la tribuna oficială sau la loje, la partida de duminică, de pe ”Arena Națională”. A venit însoțit de nepotul său și de un prieten de familie. ”Libertatea” i-a surprins în tribună, rezultând ultima fotografie cu Ilie în viață. Nepotul Atanas a fost batjocorit la o acțiune a loturilor naționale, caz prezentat pe larg de ”Libertatea”.

Contactat telefonic a doua zi după meciul România – Serbia 0-0, Balaci n-a dorit să dea amploare incidentului. N-a intrat în conflict cu federația, dar faptul că a preferat să-și cumpere bilet și să vadă meciul printre spectatorii obișnuiți spune totul despre starea lui de spirit.

Mai vehementă a fost fiica lui, Lorena: „Aceștia sunt cei care conduc fotbalul românesc… Din acest motiv, tata stă la tribuna I. Poate nu a fost suficient de mare fotbalist (râde). Orice ar fi, și tata, și Ati (n.r. – Atanas) iubesc echipa națională”.

Ilie Balaci a murit astăzi, la vârsta de 62 de ani. din cauza unui infarct. „Într-o zi mohorâtă de toamnă, Ilie Balaci a plecat să joace în echipa îngerilor! Dumnezeu să-l odihnească!”, este anunțul postat astăzi pe pagina oficială de Facebook a clubului Universitatea Craiova.

Citește și:

Boicotul lui Balaci. Fostul mare fotbalist a venit la meciul România – Serbia cu nepotul umilit de FRF şi a refuzat să stea la tribuna oficială

Fiica lui Ilie Balaci, mărturii dureroase despre depresie. ”Nu e joacă, e o boală”

 

Citește mai multe despre ilie balaci pe Libertatea.

Comentarii