Mergi direct la conținut »
VIDEO | Imagini tulburătoare de la locul accidentului în care a murit Jose Antonio Reyes
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > VIDEO | Imagini tulburătoare de la locul accidentului în care a murit Jose Antonio Reyes

VIDEO | Imagini tulburătoare de la locul accidentului în care a murit Jose Antonio Reyes

Presa internațională a publicat primele imagini de la locul tragediei în care Jose Antonio Reyes și-a pierdut viața. Fotbalistul a murit, sâmbătă, după ce a fost implicat într-un accident rutier pe autostradă, în localitatea Utrera, în apropiere de Sevilla, Spania. 

De Andreea Radu,

În accidentul rutier în care a murit Jose Antonio Reyes și-a pierdut viața și verișoara fotbalistului, în vârstă de 23 de ani, potrivit primelor informații, potrivit dailymail.co.uk.

Vestea că fostul star de la FC Sevilla si Arsenal Londra a murit a zguduit lumea fotbalului. Jose Antonio Reyes a fost un fotbalist extrem de apreciat, el evoluând pentru echipe precum Arsenal Londra, FC Sevilla, Real Madrid, Benfica și Atletico Madrid.

Avertizăm că videoclipul de mai jos conține imagini care vă pot afecta emoțional. 

Foto: antena3.com


VIDEO | Libertatea prezintă un fenomen înfiorător: în ultimii șapte ani, cel puțin opt copii au murit în fosele septice în România, iar alți cinci au fost la un pas de moarte!


 

Close
Închide
  Close