Mergi direct la conținut »
Kassandra Rotariu împlinește 12 ani. Kassy se pregătește pentru o nouă intervenție chirurgicală
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Kassandra Rotariu împlinește 12 ani. Kassy se pregătește pentru o nouă intervenție chirurgicală

Kassandra Rotariu împlinește 12 ani. Kassy se pregătește pentru o nouă intervenție chirurgicală

Kassandra Rotariu împlinește 12 ani. Fiica adoptivă a familiei fostului fotbalist Iosif Rotariu se află în Franta pentru o nouă consultație și pregătirea pentru următoarea intervenție chirurgicală la piciorul drept ce va avea loc în luna iunie. Departe de casă, Kassy este cu zâmbetul pe buze de ziua ei! 

Kassandra Rotariu se pregătește de a 44-a operație! Părinții au părăsit-o pe Kassandra și a fost crescută de o bunică-neom, ce a bătut-o până când i-a sfărâmat oasele, a ars-o cu ţigara şi cu acid sulfuric.

Dana și fostul internațional Iosif Rotariu au salvat-o pe Kassandra, adoptând-o la vârsta de patru ani.

A fost doar primul pas într-a-i oferi fetiței o viața normală. Unul mare de tot, dar nu cel mai mare. Kassandra Rotariu a suferit zeci de operații și se află într-un program de tratament pe termen lung.

Fetiţa este în creştere și boala de care suferă – osteomielită, o afecțiune a sistemului osos – înrăutăţeşte starea Kassandrei. Multiplele proteze trebuie schimbate din patru în patru ani până la majorat.

Kassandra Rotariu împlinește 12 ani. I se va schimba proteza de la șold

Zâmbește mai tot timpul, chiar dacă se pregătește pentru a 44-a operație, una dintre cele zece pe care le suferă anul acesta și cea mai grea de până acum.

I se va schimba o proteză de la șold, la Strasbourg, medicii francezi estimând costurile celor nouă zile de spitalizare la 20.212 euro.

Citiți și Kassandra Rotariu în fața celui de-al 38-lea hop. Va fi supusă unei operații complicate

Close
Închide
  Close