Mergi direct la conținut »
Kassandra Rotariu în fața celui de-al 38-lea hop. Va fi supusă unei operații complicate
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Kassandra Rotariu în fața celui de-al 38-lea hop. Va fi supusă unei operații complicate

Kassandra Rotariu în fața celui de-al 38-lea hop. Va fi supusă unei operații complicate

Fiica soților Dana și Iosif Rotariu, Kassandra, se pregătește pentru cea de-a 38-a operație! De această dată, intervenția chirurgicală la care va fi supusă fetița se anunță extrem de complexă.

După ce a trimis toate analizele medicale în Franța, inclusiv radiografiile oaselor picioareleor și ale mâinilor, Kassandra Rotariu a fost programată să fie operată pe 3 decembrie 2015, la o clinică din Strasbourg. Aceeași unitate medicală la care fetița în vârstă de 11 ani a mai suferit ultimele patru intervenții chirurgicale!

”Gata, am programat pentru data de 3 decembrie următoarea operație a Kassandrei. Vom merge la aceeași clinică din Strasbourg”, a declarat, pentru Libertatea, Iosif Rotariu. Fostul internațional ne-a dezvăluit și în ce constă complexitatea operației la care va fi supusă fiica sa.

”Este o operație complexă pentru că doctorii au stabilit ca, pe lângă tija de la piciorul drept care trebuie schimbată pentru că osul s-a mărit, să mai facă două intervenții chirurgicale! Medicii vor să-i reconstituie Kassandrei și degetul rupt pe care îl are la o mână, și configurația piciorului drept”, a spus Roti.

În ceea ce privește configurația piciorului drept, Kassandra are o umflătură în talpă, făcută din cauza faptului că merge mai mult pe vârfuri, pe care doctorii o vor extirpa. ”Kassandra are moralul excelent, nu-I este frică de această operație. Va merge în Franța împreună cu soția mea”, a conchis actualul antrenor secund al echipei ACS Poli Timișoara. Kassandra, care suferea de traume fizice si psihice din cauza familiei naturale, a fost adoptată de Dana și Iosif Rotariu, după ce au găsit-o abandonată într-un spital. Pe atunci, Kassandra avea trei ani şi jumătate.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close