MENIU CAUTĂ
16 Apr. 2018 20:45

Leo Grozavu a fost dat afară de la ACS Poli. În locul lui a fost numit Rică Neaga! Va fi ajutat de Aurel Șunda

Distribuie

Leo Grozavu a fost dat afară de la ACS Poli. În locul lui a fost numit Rică Neaga!

Leo Grozavu a strâns 8 meciuri consecutive fără succes pe banca celor de la ACS Poli. Îndeajuns pentru șefii clubului pentru a-l da afară, a anunțat telekomsport.ro.

În meciul cu FC Botoșani, jucătorii timișoreni au evoluat parcă pentru a-l „lucra' pe Grozavu, un antrenor dur, care probabil a pierdut demult vestiarul. Declarațiile sale de după meci au trădat ruptura dintre tehnician și jucători.

Leo Grozavu a fost dat afară de la ACS Poli. „N-avem suflet'

„E foarte greu, sunt neputincios. Nu ştiu cum să antrenez primele 10 secunde, astfel încât să nu luăm gol. Era să primim gol în secunda 7.

Ne lipseşte sufletul, nu punem probleme adversarului. Degeaba ajungem în faţa porţii, dacă nu marcăm goluri. Problemele sunt la noi în vestiar.

Sunt jucători care ar trebui să aibă orgoliu, dar din păcate ăştia suntem. Lupta pentru retrogradare se dă până în ultima etapă, dar, la cum arătăm, e greu. Nu reuşim să facem nimic, nu avem suflet.

Nu se vede o echipă care îşi doreşte cu adevărat, care moare pe teren pentru rezultat”, a spus Leo Grozavu, la finalul meciului.

În locul lui Leo Grozavu va fi instalat Rică Neaga, managerul sportiv al clubului. Fiindcă acesta n-are licența Pro, va fi ajutat de experimentatul Aurel Șunda.

Leo Grozavu a fost adus la ACS Poli Timișoara, în februarie, în locul lui Ionuț Popa, și a obținut doar trei egaluri în opt partide.


CITEȘTE ȘI: 

LIVEBLOG Alegerile pentru șefia FRF 2018. Ultimele luări de poziție. Miercuri, 18 aprilie, ziua Z! Toate detaliile

Loading...
Comentarii