ACTUALIZARE 14 iunie. Conform publicaţiei turceşti Fanatik, Şumi a rezolvat deja primul transfer la noua echipă. „Prima bombă pentru Gazisehir Gaziantep: Alibec!”, titrează astăzi turcii, precizând că gruparea lui Şumudică a ajuns la un acord din toate punctele de vedere cu Astra şi cu atacantul român de 28 de ani.

ACTUALIZARE 13 iunie. Marius Șumudică a promis că va termina campionatul în top 10!

”Știu că acest club are un președinte mare și stiu ce face. Îi promit președintelui înainte de oricine altcineva că sezonul acesta vom termina campionatul în primele 10 clasate. Vom face transferuri împreună cu managementul nostru și vom aduce nume de calitate în staff-ul nostru”, a fost declaratia lui Șumi.

ACTUALIZARE 12 iunie. Șumudică va avea un salariu de peste un milion de euro. Antrenorul le-a cerut deja conducătorilor doua transferuri din Liga 1: Denis Alibec (Astra) și Junior Morais FCSB).

Gazisehir a terminat pe locul 5 in liga a doua din Turcia sezonul trecut, dar a promovat dupa ce a castigat play-off-ul de promovare. Gazisehir isi propune sa termine in prima jumatate a clasamentului din prima divizie in campionatul viitor.

”Voi antrena în Turcia, la Gaziantep! Am primit biletele de avion și mâine ar trebui să zbor.Merg și semnez dacă nu sunt probleme. În principiu ne-am înțeles. E o echipă patronată de unul din primii șase oameni din Turcia ca avere. Pentru mine ar fi foarte important, aș fi singurul antrenor străin din campionatul Turciei”, a declarat Marius Șumudică, la Digi Sport.

Conform presei din Turcia, Gaziantep i-ar oferi lui Șumudică un salariu anual de un milion de euro.

Șumi a mărturisit că ”e exclus să antrenez la FCSB. Îi respect pe cei de acolo, însă, într-adevăr, față de suporterii lor am spus uneori lucruri deplasate. Rapid? Visul meu e să iau un titlu acolo și ca antrenor”.


Din Liga1 în păpușoi! Vasile Ardeleanu, la 19 ani de când Lăcătuș i-a rupt piciorul: "Am văzut că e..."
GSP.RO

Din Liga1 în păpușoi! Vasile Ardeleanu, la 19 ani de când Lăcătuș i-a rupt piciorul: "Am văzut că e..."

Horoscop 18 septembrie 2019. Toate eforturile îi vor fi răsplătite din plin! Ce zodie are parte de o bucurie URIAȘĂ
HOROSCOP

Horoscop 18 septembrie 2019. Toate eforturile îi vor fi răsplătite din plin! Ce zodie are parte de o bucurie URIAȘĂ