MENIU CAUTĂ
23 Apr. 2018 09:50

Metodele prin care Răzvan Burleanu a câștigat alegerile FRF 2018. Stenogramele întâlnirii megasecrete de pe 16 aprilie

Distribuie

Metodele prin care Răzvan Burleanu a câștigat alegerile FRF 2018. Gazeta Sporturilor a publicat astăzi o parte din discuţiile de la o întâlnirea secretă cu două zile înainte de scrutin în care s-a pus la cale realegerea lui Răzvan Burleanu la FRF.

Fotbalul feminin și futsalul l-au scos președinte pe Răzvan Burleanu. Sistemul a fost impus de Mircea Sandu. Greșelile făcute de Ionuț Lupescu în campania electorală.

Iar organizarea perfectă, de 'sorginte comunisto-securistă', cum spun adversarii lui Burleanu, dar normală și la 'limita legalității', devoalată de Gazeta Sporturilor prin stenogramele unei întruniri secrete cu două zile înainte de alegeri, la care au participat alte 14 persoane (s-a decis inclusiv cine îl aplaudă pe Burleanu la ședința de pe 18 aprilie, cine se joacă pe telefon când vorbește Lupescu și cum sunt împrăștiați în sală, pentru anihilarea vocală, opozanții) e altă piesă a puzzle-ului.

Preşedintele Burleanu le indică membrilor CEx şi apropiaţilor din FRF să întocmească liste cu oameni care să aplaude intervenţiile lui şi să încurce contracandidaţii. 

BURLEANU: Iarăşi un alt lucru pe care aş vrea să-l aveţi în vedere, fiecare dintre voi, e să identificaţi în fiecare eşalon nişte oameni care, atunci când vor vorbi contracandidaţii, să nu fie atenţi. Să faceţi gălăgie, să se uite pe telefoane. Deci faceţi-vă o listă cu oameni de tipul ăsta care să poată să dea semnalul în felul ăsta. Atunci când voi vorbi eu, să vă asiguraţi că avem aceiaşi oameni care în schimb vor aplauda. Va conta foarte mult şi reacţia sălii. Ce rugăminte am. Fiecare dintre voi să vă faceţi lista asta şi să mi-o daţi mâine atunci.

BURLEANU: Iar cei pe care-i ştim că au nebunii, mai sunt şi alţii împotrivă care sunt în banca lor, să fie distribuiţi în felul ăsta în sală. Fiecare om are locul lui acolo, că nu se aşază cine vrea unde vrea. 

BURLEANU: Ce rugăminte mai am la voi mâine dimineaţă. Să îi sunaţi înainte de 6, de Comitetul Executiv… Fiţi atenţi puţin! Mâine dimineaţă să îi sunaţi să îi întrebaţi care vin, la ce oră ajung, ca să ne dăm seama dacă cineva nu vine! Iarăşi, oameni care primesc presiuni şi dintr-o parte, şi din alta, adică şi pro, şi contra, probabil se vor retrage. Şi atunci trebuie să ştim cum ne situăm în fiecare moment. 

BURLEANU: Ăia care ştim că sunt împotrivă le puteţi face o recomandare prietenească: Băi, vedeţi că oricum aţi câştigat alegerile, staţi acasă! 

BURLEANU: Ce rugăminte mai am la voi mâine dimineață. Să îi sunați înainte de 6, de Comitetul Executiv… Fiți atenți puțin! Mâine dimineață să îi sunați să îi întrebați care vin, la ce oră ajung, ca să ne dăm seama dacă cineva nu vine! Iarăși, oameni care primesc presiuni și dintr-o parte, și din alta, adică și pro, și contra, probabil se vor retrage. Și atunci trebuie să știm cum ne situăm în fiecare moment. 

Înregistrările audio, aici și aici.

 

Loading...
Comentarii