Mergi direct la conținut »
Mihaela Buzărnescu, fără speranță cu Caroline Garcia. Franța a egalat România
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Mihaela Buzărnescu, fără speranță cu Caroline Garcia. Franța a egalat România

Mihaela Buzărnescu, fără speranță cu Caroline Garcia. Franța a egalat România

În meciul 2 a semifinalei Fed Cup de la Rouen, Mihaela Buzărnescu, racheta numărul 2 a României, a cedat la Caroline Garcia, liderul din teren al Franței, în 86 de minute.

Fed Cup – semifinale

Caroline Garcia – Mihaela Buzărnescu 6-3, 6-3

FINAL

GAME 9 – Break Garcia: 6-3.

GAME 8 – Buzărnescu n-are răspuns: 5-3.

GAME 7 – Break Garcia: 4-3.

GAME 6 – Garcia își face serviciul. Urmează un game crucial pentru soarta confruntării: 3-3.

GAME 5 – După 23 de minute, Buzărnescu este în față: 2-3.

GAME 4 – Garcia ține aproape: 2-2.

GAME 3 – Buzărnescu nu renunță la meci. Câștigă la 0: 1-2.

GAME 2 – Break făcut de Miki: 1-1.

GAME 1 – Buzărnescu nu ”suflă” în fața Carolinei. Alegerea Mihaelei să fie a doua rachetă a echipei pare să nu fi fost o alegere prea fericită. Break Garcia: 1-0.

SETUL 2

GAME 9 – Caroline Garcia ia setul, după 46 de minute: 6-3.

GAME 8 – Buzărnescu n-a rezistat presiunii de a servi pentru a egala pe tabelă. Garcia i-a făcut break. Au trecut 42 de  minute de la startul partidei: 5-3.

GAME 7 – Break alb pentru Buzărnescu, care reintră în set: 4-3.

GAME 6 – Mihaela trage de ea. Are nevoie de break: 4-2.

Cine ar fi suspectul eliberat în cazul morții pădurarului din Maramureș! Este milionar în euro și are rude în funcții importante
Recomandări

Cine ar fi suspectul eliberat în cazul morții pădurarului din Maramureș! Este milionar în euro și are rude în funcții importante

GAME 5 – Buzărnescu opune o rezistență palidă. E posibil ca mâine să fie înlocuită cu Irina Begu, cu riscul de a fi stricată echipa de dublu: 4-1.

GAME 4 – Buzărnescu își adjudecă un game al supraviețuirii în set, salvând minge de break. Cu două break-uri avans pentru Garcia, soarta setului ar fi fost deja decisă: 3-1.

GAME 3 – Meciul curge în direcția franțuzoaicei. Garcia s-a impus după egalitate. ”Miki” se agață cu greutate de punctele rivalei: 3-0.

GAME 2 – Caroline Garcia s-a impus pe serviciul româncei: 2-0.

GAME 1 – Caroline Garcia începe tare cu serviciul, unul dintre atuurile sale: 1-0.

3-5
raportul victorii – eșecuri în Fed Cup pentru ”Miki”, care a debutat în 2006 pentru România. Caroline Garcia are un impunător 15-5, iar primul meci pentru Franța l-a jucat în 2013.

La 25 de ani, Caroline Garcia ocupă locul 21 mondial la simplu. La 30 de ani, Mihaela Buzărnescu este pe locul 30 WTA. Cele două nu s-au mai înfruntat niciodată în circuitul feminin.

Alegerea Mihaelei Buzărnescu n-a fost ușoară. A fost preferată Irinei Begu, măcar în prima zi, pentru faptul că este mai în formă și ocupă un loc mai bun.

Ce a ajuns să facă în Spania un român, plecat de la 8 ani. Toată lumea îl cunoaște și vorbește despre el
Recomandări

Ce a ajuns să facă în Spania un român, plecat de la 8 ani. Toată lumea îl cunoaște și vorbește despre el

„Ne-am pregătit foarte bine, ne-am acomodat bine cu terenul, atmosfera din echipă este una foarte bună şi foarte liniştitită. M-am bucurat că a ales să joc de sâmbătă şi sper din tot sufletul să ajut echipa cât pot de mult şi să joc cel mai bun tenis al meu. Indiferent de rezultat, muncesc şi dau totul până la ultima minge.

Mă aştept la un meci destul de ciudat, Garcia este o jucătoare foarte agresivă. Va fi un meci interesant. Mă voi gândi la o tactică. Ea având foarte multă experienţă şi meciuri bune, este un bonus pentru mine. Îmi doresc tare mult să joc bine şi să ajung să câştig acest meci”, a spus Buzărnescu la Digi Sport.

Irina Begu a comentat: ”Cel mai bine ar fi să-l întrebați pe domnul Segărceanu, dânsul a luat decizia finală. Eu sunt fit, mă simt bine pe zgură, dar cred că s-a luat cea mai bună decizie pentru acest meci. «Miki» e rapidă, se mișcă bine, e mult mai incomodă, fiind stângace. Sunt încrezătoare, cred că va face un meci bun”.

Citește și:

Dilema cea mare a României la Fed Cup: cine va fi racheta numărul 2 la Rouen. Firicel Tomai: ”Buzărnescu, nu Begu!”

Close
Închide
  Close