Mergi direct la conținut »
Mircea Lucescu critică dur conducerea clubului CFR Cluj: ”Incalificabil”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Mircea Lucescu critică dur conducerea clubului CFR Cluj: ”Incalificabil”

Mircea Lucescu critică dur conducerea clubului CFR Cluj: ”Incalificabil”

Mircea Lucescu critică dur conducerea clubului CFR Cluj, pentru demiterea lui Edi Iordănescu, după numai trei meciuri.

„E incalificabilă atitudinea celor de la CFR Cluj în legatura cu un antrenor, dar ei știu cel mai bine ce se întâmplă acolo. Însă în fotbal trebuie să aibă și răbdare, pentru că în fotbal se pot întâmpla lucruri de genul ăsta! O greșeală a unui portar poate să ducă la demiterea unui antrenor și mi se pare prea mult”, a declarat Mircea Lucescu pentru Telekom Sport.

”Conceicao, ciorbă reîncălzită”

„Il Luce” a avut o reacție la fel de dură și când a aflat că Edi Iordănescu a fost înlocuit cu portughezul Antonio Conceicao, aflat la al treilea mandat de antrenor la CFR Cluj: „O ciorbă reîncălzită!”

Edi Iordănescu a fost demis joi din funcția de antrenor principal al campioanei României, după ce a cucerit Supercupa României (1-0 cu CSU Craiova), dar a început campionatul cu un semieșec acasă, 1-1 cu FC Botoșani, și a pierdut pe teren propriu, 0-1, cu Malmo, prima manșă din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor.


Citește și: CORESPONDENȚĂ DIN GRECIA/Un zâmbet mai puternic decât moartea. Lecția Zorba sau bunicul care și-a smuls nepotul din ghearele flăcărilor și-a fugit cu el în mare

Close
Închide
  Close