Mergi direct la conținut »
Mircea Rednic sare ”coarda” și îl atacă pe Marius Șumudică: ”El e mai mare decât mine!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Mircea Rednic sare ”coarda” și îl atacă pe Marius Șumudică: ”El e mai mare decât mine!”

Mircea Rednic sare ”coarda” și îl atacă pe Marius Șumudică: ”El e mai mare decât mine!”

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, l-a luat în vizor pe omologul să de pe banca echipei Astra Giurgiu, Marius Șumudică.

Vorbind despre posibila plecare a nu mai puțin de patru jucători de la Astra la Steaua (Alibec, Găman, Junior Morais și Enache), Mircea Rednic s-a luat, în glumă, de Marius Șumudică.

„Șumudică spunea de mine că sunt coarda cea mai mare, dar el e coarda cea mai mare. E de apreciat ce făcut acolo, la Astra, ținand cont de problemele care sunt la club. Dacă Steaua îi va lua pe cei patru jucători de la Astra, va fi foarte puternică. Sunt fotbaliști buni. Gigi Becali mereu a făcut investiții, nu mă surprinde. Steaua e principala candidadtă la titlu”, a declarat Mircea Rednic la DolceSport.

Sumudica

Actualul tehnician de la Dinamo a vorbit și despre unul dintre jucătorii săi, Dorin Rotariu, care i-a adus victoria, în ultima etapă, la Ploiești, cu un gol fabulos. „Rotariu e un tip mai mamos. Îi place să fie răsfățat, să vorbești mult cu el. Mi-a spus că până să vin eu, el nu prea juca, era uitat pe banca de rezerve, după ce avea un meci mai slab. Nici eu nu sunt mulțumit de el, pentru că mai are de progresat, mai ales la faza defensivă. Dar e pe un drum bun. Eu știu ce poate să dea în teren el, la fel și Matei”, a conchis Rednic.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close