MENIU CAUTĂ
30 Mai. 2018 23:03

Nemec l-a refuzat pe Becali: ”Am o ofertă de la Steaua, dar nu merg acolo!”. Incredibilul motiv pentru care s-a renunțat la Abang

Distribuie

Nemec l-a refuzat pe Becali: ”Am o ofertă de la Steaua, dar nu merg acolo!”. Incredibilul motiv pentru care s-a renunțat la Abang.

FCSB i-a luat pentru sezonul viitor pe Olimpiu Moruțan (de la FC Botoșani) și pe albanezul Kamer Qaka (CSM Poli Iași). De asemenea, vor reveni Daniel Benzar, William De Amorim și Antonio Jakolis, dar numai primul are șanse reale de a rămâne în lot.

Nemec l-a refuzat pe Becali. Își dorește un angajament la arabi

Deși se spune că„Steaua nu se refuză', Gigi Becali a început să bifeze refuz după refuz. După Florentin Matei, care s-a dus la arabi, alt fotbalist ochit de patronul de la FCSB a anunțat că nu vrea să audă de această variantă.

Slovacul Adam Nemec visează și el la un transfer la arabi, unde ar juca pe bani mulți. Atacantul în vârstă de 32 de ani a marcat de șase ori în campionatul actual.

„Pe finalul carierei, nu neg asta, mi-ar plăcea să câştig ceva bani din care să trăiesc pentru restul vieţii. Aşa că mi-ar plăcea să semnez un contract bun. Nu aş refuza o ofertă din lumea arabă, dar nu este prioritate mea, nu vreau să câştig bani cu orice preţ.

Nu ştiu nimic de CFR Cluj şi am pe masă o ofertă de la Steaua, dar nu este prioritatea mea şi nu voi merge acolo. Obiectivul meu este să merg în altă parte, aşa că nu iau deloc în considerare să merg la Steaua”, a declarat atacantul slovac pentru sport.sk.

Un alt atacant al cărui nume a fost pomenit inițial de Becali, Anatole Abang, de la Astra, a primit o ofertă pe care a refuzat-o. Se spune că Edi Iordănescu, supărat încă pe Ioan Niculae, patronul Astrei, pentru modul cum l-a dat afară, l-a sunat pe Luțu pentru a-l avertiza pe Becali că „Abang nu e de Steaua'.

Din acest motiv, FCSB i-a făcut o ofertă numai bună de refuzat lui Abang, iar acesta va pleca tot în străinătate.


Citeşte şi: CCR admite sesizarea pe revocarea lui Kovesi. Şefa DNA trebuia demisă. Trei judecători au făcut opinie separată (surse)  

 

Comentarii