Mergi direct la conținut »
Patru românce participă la turneul WTA de la Shenzhen
Tenis Libertatea > Sport > Tenis

Patru românce participă la turneul WTA de la Shenzhen

Jucătoarele române de tenis Irina Begu, Monica Niculescu, Andreea Mitu și Patricia Țig vor participa la turneul WTA de la Shenzhen (China), dotat cu premii totale de 426.750 dolari și programat în perioada 3-9 ianuarie, informează agerpres.ro.

Begu și Niculescu vor fi capi de serie, iar alături de Andreea Mitu vor figura pe tabloul principal, în timp ce Patricia Țig va juca în calificări.

Poloneza Agnieszka Radwanska va fi principala favorită a competiției.

Simona Halep, care a câștigat titlul anul trecut la Shenzhen, va fi cap de serie numărul unu la Brisbane (Australia), turneu care se desfășoară în aceeași perioadă și are premii de 885.500 dolari.

Pe de altă parte, Irina Begu le oferă fanilor o rachetă de tenis, un echipament de joc şi un cozoroc împreună cu un set de manşete, ea explicând, pe pagina sa de Facebook, cum trebuie să procedeze doritorii pentru a avea şansa de a câştiga obiectele respective.

„Pentru că anul 2015 se apropie de sfârşit şi este săptămâna cadourilor, m-am gândit să fiu şi eu un Mos Crăciun şi să vă ofer o rachetă de tenis, un echipament de joc şi un cozoroc împreună cu un set de manşete. Tot ce trebuie să faceţi pentru a câştiga unul dintre aceste premii este să lăsaţi un comentariu, în care să-mi spuneţi care meci disputat de mine în acest sezon v-a placut cel mai mult şi să daţi share şi like la postare. Limita de timp pentru postări este ziua de 28, ora 12 (…) Crăciun fericit alături de cei dragi!”, a notat Begu.

Câştigătorii vor fi anunţaţi luni, 28 decembrie.

Close
Închide
  Close