Mergi direct la conținut »
Pochettino, antrenor la Real Madrid? Interimarul Santiago Solari a debutat cu victorie
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Pochettino, antrenor la Real Madrid? Interimarul Santiago Solari a debutat cu victorie

Pochettino, antrenor la Real Madrid? Interimarul Santiago Solari a debutat cu victorie

Echipa spaniolă de fotbal Real Madrid, aflată în căutarea unui nou antrenor, îi oferă un salariu anual de 17 milioane lire sterline (20 milioane euro) argentinianului Mauricio Pochettino, pentru a-l convinge să se despartă de actualul său club, Tottenham Hotspur, informează presa britanică.

Conform cotidianului The Sun, oficialii Realului sunt dispuşi să-i plătească tehnicianului argentinian o sumă dublă faţă de cea pe care o încasează la Tottenham, propunându-i şi un contract pe cinci ani, în încercarea de a-l trage pe Santiago Bernabeu.

Pochettino, fost antrenor la Espanyol Barcelona, şi-a prelungit recent contractul cu clubul londonez, care îi plăteşte aproximativ 9,5 milioane euro pe sezon.

Plecarea lui Mauricio Pochettino la Real Madrid se pare, însă, o mutare destul de complicată, în condiţiile în care patronul lui Tottenham, Daniel Levy, nu doreşte să se despartă de actualul său antrenor, pe care îl consideră un element esenţial în proiectul său.

Altfel, miercuri seară, cu interimarul Santiago Solari pe bancă, Real a trecut cu 4-0 de Melilla, în Cupa Spaniei.

Mesajul lui Santiago Solari pentru jucătorii lui Real Madrid: ”Vreau să aveți cojones”

Close
Închide
  Close