Mergi direct la conținut »
Mesajul lui Santiago Solari pentru jucătorii lui Real Madrid: ”Vreau să aveți cojones”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Mesajul lui Santiago Solari pentru jucătorii lui Real Madrid: ”Vreau să aveți cojones”

Mesajul lui Santiago Solari pentru jucătorii lui Real Madrid: ”Vreau să aveți cojones”

Mesajul lui Santiago Solari pentru jucătorii lui Real Madrid: ”Vreau să aveți cojones”. Antrenorul interimar al echipei de fotbal Real Madrid, Santiago Solari, spune că vrea să-şi vadă elevii jucând cu multă determinare miercuri în Cupa Regelui, contra celor de la Melilla.

”Vreau să văd echipa jucând cu multă determinare miercuri cu Melilla (liga a treia) în Cupa Regelui. Aceasta este ideea noastră de joc. Jucătorii par afectaţi dar au dorinţa de a schimba situaţia. Este un grup de campioni, războinici care au câştigat multe confruntări. Nu este uşor, dar am văzut la ei dorinţa de a reporni lucrurile”, a spus Solari.

Întrebat ce idee de joc va implementa la prima echipă, Solari a răspuns: „Ideea este să mergem la Melilla și să jucăm cu două ‘bile’ (n.r. termenul în spaniolă folosit de Solari a fost ‘cojones’)”.

Argentinianul Solari a condus, marţi, primul său antrenament ca tehnician al lui Real Madrid la baza sportivă Valdebebas, după ce a preluat interimatul pe banca tehnică în urma demiterii de luni a lui Julen Lopetegui.

Solari şi secundul său Santiago Sanchez au urmărit în tăcere încălzirea jucătorilor, pe o vreme mohorâtă cu doar 7 grade Celsius în capitala Spaniei. Restul şedinţei de pregătire s-a desfăşurat cu porţile închise.

Solari, care a condus până acum Castilla, echipa secundă madrilenă, va debuta pe banca tehnică în meciul de miercuri cu Melilla, din şaisprezecimile de finală ale Cupei Spaniei.

Pentru meciul din cupă, Real nu va conta pe Dani Carvajal, Marcelo, Jesus Vallejo,Mariano Diaz şi Raphael Varane, toţi accidentaţi.

Santiago Solari a condus primul antrenament la Real Madrid. Ce record trist a bătut Lopetegui

Julen Lopetegui a fost dat afară de la Real Madrid. Cine îi ia locul

Close
Închide
  Close