Lopetegui, care a fost demis de naționala Spaniei din cauza faptul că, deși semnase prelungirea contractului cu federația, a parafact un alt angajament cu Real, nu a putut refuza propunerea carierei.

”În primul rând, îi mulţumesc preşedintelui (n.r. – Florentino Perez), îi mulţumesc lui Real Madrid pentru încredere. E o responsabilitate pe care mi-o asum cu mândrie şi cu putere. Cunosc clubul la care vin, totul e în regulă aici şi ne vom strădui să dăm tot ce avem mai bun şi chiar să îmbunătăţim lucrurile. Simt că fac parte din familia Realului. Ieri a fost cea mai tristă zi de după ziua în care mama a murit. Dar azi este cea mai fericită zi din viaţa mea”,  a declarat spaniolul. 

”Mi-ar fi plăcut ca președintee să acţioneze diferit. Voiam să suţin o conferinţă de presă în acea zi, dar ar fi trebuit să-l aştept el Rubiales, pentru că era departe de Spania, în acea perioadă şi trebuia să mă înţeleg cât mai rapid cu Real. Nu în timpul Campionatului Mondial, ci înainte! Nu sunt un tip secretos, jucătorii ştiau, nu a fost nicio problemă, s-au antrenat magnific, grupul e magnific”.

Fernando Hierro, legenda Realului, şi-a asumat răspunderea de a prelua naţionala, cu două zile înainte de începerea Cupei Mondiale din Rusia.

De-a lungul carierei, Lopetgui a mai antrenat: Rayo Vallecano, Real Madrid Castilla, Spania U19, U20 şi U21, FC Porto şi naţionala Spaniei.

Scandal la iberici! Fernando Hierro, conferință de presă și primul antrenament. Lopetegui, demis cu o zi înaintea startului Campionatului Mondial de fotbal Rusia 2018

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor
HOROSCOP

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor