MENIU CAUTĂ
13 Oct. 2018 13:38

Prima reacție a lui Claudiu Niculescu după ce a fost demis de Dinamo: ”Nu sunt terchea-berchea, plec oricum. Mi s-a propus postul de director general”

Distribuie

Roș-albii au învins sâmbătă cu 23-0 pe Unirea Dobroiești, L4 Ilfov. Claudiu Niculescu, 44 de ani, a refuzat să stea pe banca lui Dinamo. Patronul Ionuț Negoiță a decis să-l demită și să-l instaleze pe Mircea Rednic.

După meciul amical de la Ștefănești, Claudiu Niculescu a reacționat: ”E strigător la cer ce s-a întâmplat! Nu sunt un terchea-berchea! Am apucat să fac doar 13 antrenamente! Nu mă așteptam să mi se întâmple așa ceva la Dinamo. Nu voi mai continua, orice ar fi, dar azi mă voi întâlni cu cei din conducere ca să-mi justifice decizia și să vedem în ce termeni ne vom despărți.

Mi s-a propus postul de director general, dar am refuzat!”, a spus Claudiu Niculescu, la plecarea de la stadionul din Ștefănești, sâmbătă, la prânz.

”Claugol” se va întâlni azi cu patronul Ionuț Negoiță pentru a-și reziliat contractul care are o clauză de despărțire de 40.000 de euro.

UPDATE. Dinamo vs. liderul Ligii 4 Ilfov 23-0! Claudiu Niculescu a refuzat oferta de a face parte din staff-ul lui Mircea Rednic. ”Puriul”: ”Încă n-am semnat”

GSP: Mircea Rednic, noul antrenor de la Dinamo. ”Puriul” a semnat la miezul nopții

Citește mai multe despre Dinamo pe Libertatea.

Comentarii