MENIU CAUTĂ
12 Iun. 2018 21:39

Radu Banciu a batjocorit-o iar pe Simona Halep: ”Nu este un fenomen al tenisului. Pierdea finala dacă întâlnea o jucătoare care știe tenis”

Distribuie

Radu Banciu a batjocorit-o iar pe Simona Halep: ”Nu este un fenomen al tenisului. Pierdea finala dacă întâlnea o jucătoare care știe tenis”.

Jurnalistul Radu Banciu, unul dintre aprigii contestatari ai Simonei Halep, a răbufnit din nou. După ce la finalul jocului de la Roland Garros la finalul căreia a luat trofeul, a avut puterea să scrie pe Facebook un sec „Bravo, Simona!”, Banciu a revenit la vechile obiceiuri.

Radu Banciu a batjocorit-o iar pe Simona Halep: „Nu e mare lucru!”

„Această victorie nu va schimba cu nimic viața românilor în continuare. Noi nu am contribuit cu nimic la așa ceva, iar analizat din punctul de vedere al jocului, al performanței, nu e mare lucru.

Simona Halep nu este un fenomen al tenisului. A câștigat turneul ăsta, îl merită, e a treia finală. A pierdut anul trecut finala, ar fi pierdut-o și pe asta, încă mai rușinos decât a pierdut-o anul trecut cu Jelena Ostapenko, dacă întâlnea o jucătoare care să știe tenis. Asta e o oarecare. Ea n-a jucat aproape nimic în finală”, a spus Banciu în emisiunea lui de luni seară.


CITEȘTE ȘI:

Citește mai multe despre Radu Banciu, Simona Halep și Roland Garros pe Libertatea.

Comentarii