MENIU CAUTĂ
23 Oct. 2014 17:23

ŞOC! Radu Banciu le acuză de BLAT pe Simona Halep și pe Serena Williams!

Distribuie

Radu Banciu, unul dintre cei mai non-conformiști jurnaliști români, a făcut un anunț șoc în timpul meciului Serena Williams - Eugenie Bouchard. Liderul mondial avea nevoie de o victorie categorică pentru a se califica în semifinale și a învins cu 6-1, 6-0. Banciu consideră că partida a fost blat.

”Să nu-mi spuneţi voi mie că în tenis nu se fac blaturi! Ce se întâmplă acum la Singapore între Serena Williams şi Bouchard este un blat ordinar. Serena o face praf pe canadiancă”, a declarat Banciu, în timpul partidei, la Sport Total FM.

Acesta nu s-a oprit aici și crede că Simona Halep va pierde intenționat cât mai strâns partida de mâine împotriva sârboaicei Ana Ivanovici, pentru a forța eliminarea Serenei Williams.  ”Ştiu că moraliştii români mă vor acuza, dar prietenia seculară între România şi Serbia mă duce cu gândul la un aranjament între Halep şi Ivanovici. Se practică, asta e. Simona Halep are toate motivele să se relaxeze, mai ales că starea ei de sănătate a fost precară în ultima vreme. Are tot interesul să scape de Serena Williams”, a încheiat Banciu.

Partida Simona Halep – Ana Ivanovici se va desfășura vineri, de la ora 14:30, și va fi transmisă în direct de Digi Sport 2 și LIVE TEXT pe sportnews.ro.

Citește mai multe despre michael schumacher, Radu Banciu, Serena Williams, Accident, blat și progrese pe Libertatea.

Comentarii