Mergi direct la conținut »
Răzvan Prodan a primit viza medicală. Stoperul s-a transferat la Daco-Getica
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Răzvan Prodan a primit viza medicală. Stoperul s-a transferat la Daco-Getica

Lansat de Regal Club București, gruparea deținută de afaceristul Claudiu Florică, fundașul central Răzvan Prodan, care va împlini vârsta de 20 de ani pe 18 iulie 2019, s-a plimbat între Steaua București (Liga a IV-a), Viitorul Constanța (Liga 1), Farul Constanța (Liga a 2-a) și Universitatea Cluj (Liga a 2-a). Nicio echipă nu l-a oprit în lot. L-a acceptat Daco-Getica, fosta Juventus Colentina.

De Daniel Conțescu,

ACTUALIZARE 28 martie, ora 16.30. Fiul lui Didi Prodan a trecut cu bine vizita medicală la Daco-Getica și a fost legitimat la formația din Liga 2. Etapa trecută, a fost trecut pe foaia de joc. Stoperul a fost ”rezervă” nefolosită la meciul dintre Chindia Târgoviște și trupa pregătită de fostul apărător stelist Marius Baciu. Chindia s-a impus cu 4-2, după 0-2 în minutul 46. Pe 7 martie, ”Libertatea” publica informația că Răzvan Prodan ar urma să fie legitimat la Daco-Getica doar dacă nu se vor găsi probleme la controlul medical pe care a fost pus să repete.

////////////////////////////////////////////////////////////////////

Fiul fostului internațional a semnat, totuși, cu Daco-Getica, dar, potrivit oficialilor din grupării din Colentina, înțelegerea cade, dacă jucătorul nu trece cu brio testele medicale. 

În urmă cu două sezoane, Răzvan Prodan, care fusese transferat la CSA Steaua, nu a primit avizul medical de la Institutul de Medicină Sportivă și a fost oprit de la efort de către doctori. A fost motivul pentru care fotbalistul nu a putut evolua vreme de cinci luni.

Teama s-a instaurat după ce tatăl lui Răzvan a decedat, la vârsta de 44 de ani, pe 16 noiembrie 2016, în urma unui infarct. S-a speculat că problemele cardiace ar fi ereditare (Ciprian Prodan, fratele lui Didi și unchiul lui Răzvan, a jucat, totuși, mulți ani fotbal la nivelul primelor două divizii). O situația dramatică, pe care Răzvan refuză s-o accepte, dorindu-și cu orice preț să ajungă fotbalist profesionist. 

Alungat de Lăcătuș și de Sabău

După ce Marius Lăcătuș i-a dat papucii din Ghencea, puștiul s-a plimbat pe la diverse cluburi, negăsindu-și locul. A fost luat de Gică Hagi la Viitorul. N-a jucat nici la dobrogeni, care l-au trimis, sub formă de împrumut, la Farul Constanța, în liga secundă.

Primăria Sector 5 cumpără materiale sanitare și dezinfectanți la suprapreț de la o firmă de publicitate cu zero angajați
Recomandări
Primăria Sector 5 cumpără materiale sanitare și dezinfectanți la suprapreț de la o firmă de publicitate cu zero angajați
 

Prodan junior n-a prins minute nici pentru ”rechini”. Drumurile stoperului au dus, în ultimele luni, în Ardeal, la Universitatea Cluj, grupare care trage tare să promoveze în Liga 1.

Băiatul lui Didi n-a acceptat nici de Neluțu Sabău, astfel că, de două zile, se pregătește cu Daco-Getica, fosta Juventus Colentina. Formația antrenată de fostul stelist Eugen Baciu i-a pus o condiție lui Răzvan: să treacă toate testele medicale, înainte de a efectua primul antrenament.

După 23 de etape, Daco-Getica ocupă locul 15 în clasament, primul de deasupra liniei retrogradări (din ”B” pică ultimele 5 formații).

Citește și:

EXCLUSIV | Gestul uriaș făcut de Hagi pentru Didi Prodan: Răzvan, fiul regretatului internațional, luat la Academia ”Regelui”

Răzvan Prodan, împrumutat de Viitorul la SSC Farul Constanța. Echipa Armatei îl trecuse în ”rezervă”

Răzvan Prodan revine la antrenamentele Stelei. Fiul regretatului Didi a fost oprit de la efort în ultimele 5 luni / GALERIE FOTO

Încă o lovitură pentru Răzvan Prodan, fiul lui Didi. Patronul echipei de fotbal la care evoluează are probleme cu legea

Close
Închide
  Close